Τα ζώδια της ημέρας (13/04)

Ερμής όψη με Κρόνο: Η σκέψη αποκτά μεγάλο βάθος και η ικανότητα της συγκέντρωσης και της οργάνωσης αποδίδει καρπούς

Elle 13 Απρ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (13/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 13 Απριλίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Η υγεία σας κινδυνεύει, καθώς οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σας πιέζουν αφόρητα. Επιλέξτε τις απαραίτητες κινήσεις σας και εκφραστείτε με άνεση και ειλικρίνεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση και ερωτικά παιγνίδια. Ξαναβρίσκετε τώρα την ζωτικότητά σας και η ψυχολογία σας βελτιώνεται. Προσέξτε την υγεία σας από υπερκοπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες τυπικές ή οικονομικές υποχρεώσεις στην δουλειά σας μπορεί να σας πιέσουν σήμερα. Η αφηρημάδα σας μπορεί να σας κοστίσει σε κάποια νομότυπη διαδικασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποια θετικά βήματα μπορείτε να κάνετε τώρα σε κάποιες οικονομικές σας κινήσεις. Τολμήστε κάποιες αλλαγές στην δουλειά σας, ή βάλτε σε εφαρμογή κάποιο ευφυές σχέδιό σας.

ΛΕΩΝ
Έντονη ερωτική διάθεση σας διακρίνει σήμερα, αλλά θέλετε να την μοιραστείτε μόνο με ιδιαίτερα πρόσωπα. Έχετε ανάγκη από περισσότερη σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ασχοληθείτε με την διακόσμηση τού σπιτιού σας, και αν χρειαστείτε κάποια οικονομική βοήθεια, να είστε σίγουροι ότι θα την βρείτε. Δουλέψτε περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ
Ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ενεργητικοί σήμερα, μπορείτε ακόμα να βρείτε έξυπνες οικονομικές λύσεις. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς και ειλικρινείς με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή σας μπορεί σήμερα να χαλάσει λίγο απότομα, καθώς άγχη και εσωτερικές ανησυχίες έρχονται στην επιφάνεια. Βρείτε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία σημαντική οικονομική ευκαιρία μπορεί να διαισθανθείτε σήμερα. Ασχοληθείτε ψυχή τε και σώματι με την δουλειά σας. Φυλαχτείτε όμως από πισώπλατα χτυπήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η τακτοποίηση κάποιων νομικών εκρεμμοτήτων είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας. Κάποιο άτομο μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σας καλεί να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές και νομικές σας εκρεμμότητες, που θα το κάνετε με επιτυχία. Η ερωτική σας ζωή σας προσφέρει ευκαιρίες ανάκαμψης.

ΙΧΘΕΙΣ
Οικονομικά θέματα μπορεί να έρθουν με ένταση στην επιφάνεια. Μην κάνετε όμως επιπόλαιες κινήσεις, ειδικά αν έχουν κάποιο παρασκηνιακό χαρακτήρα. Βρείτε τα με τον άνθρωπο σας.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT