Τα ζώδια της ημέρας (13/06)

Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα: Προσοχή σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Elle 13 Ιουν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (13/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 13 Ιουνίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Μην βασίζεστε σε υποθέσεις τρίτων ή συνεργασίες που δεν έχουν συγκεκριμένα πλαίσια. Αρκετή προσοχή θα χρειαστεί για τα προσωπικά σας προβλήματα. Αποφύγετε να θίξετε ευαίσθητα θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας τομέας που επίσης θα ανανεωθεί και θα συμβάλει ουσιαστικά στην ψυχική σας αναδιοργάνωση είναι ο αισθηματικός. Πολλοί αδέσμευτοι θα αφεθείτε σε ένα δεσμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλαγές επίσης στην οικογενειακή κατάσταση ή σχετικές με την διαμονή και την απασχόληση σας έρχονται σύντομα και είναι καλύτερα να ορίσετε καινούργιους στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή γιατί υπόσχεται βελτίωση στα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, ευχάριστες αλλαγές στα αισθηματικά και γόνιμη δραστηριότητα.

ΛΕΩΝ

Μέσα σε αυτές τις ταραγμένες ψυχολογικά μέρες, μείνετε μόνοι σας και αναζητήστε τις πραγματικές σας αξίες και παράλληλα χαρίστε την παρουσία σας σε όσους νοιώθετε πραγματικά κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προσδοκίες και οι φόβοι σας ανατρέπονται με την εμφάνιση ενός ανθρώπου που θα έρθει ξαφνικά από το παρελθόν ή το μέλλον για να ταράξει τα νερά σας.

ΖΥΓΟΣ

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει σταθερή βελτίωση. Κάτι που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά είναι η νευρική υπερένταση στην οποία έχετε καταδικάσει τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναπτύξτε νέα τακτική στις συναλλαγές. Ο μήνας αυτός έχει παραλλαγές. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει πολλή κίνηση και ευχάριστη ατμόσφαιρα αλλά πρέπει να είστε επιφυλακτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρα νευρική, κοινωνικά ενδιαφέρουσα και επαγγελματικά παραγωγική. Προσέξτε τι λέτε και πόσο δεσμεύεστε με συμφωνίες οικονομικής φύσεως. Φανείτε αποφασιστικοί στα αιτήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπερένταση και η κούραση όμως απειλούν την υγεία και τα νεύρα σας και είναι σκόπιμο να προγραμματίσετε τις δραστηριότητες σας για να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε λίγο νευρικοί σήμερα ενώ το μέσο της εβδομάδος δεν σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνάμεις σας και να βρείτε λύσεις σε θέματα επαγγελματικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Μέρα που θα καταγίνετε υποχρεωτικά με την διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων οι οποίες σας έχουν ρίξει σε περίσκεψη. Μια νέα εποχή αρχίζει στον τομέα των σχέσεων. Προσοχή στις κινήσεις σας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT