Τα ζώδια της ημέρας (13/06)

Αφροδίτη γωνία 30ο με Ουρανό και όψη με Πλούτωνα: Το μοιραίο και το αιφνίδιο δοκιμάζουν συναισθηματικές σχέσεις και οικονομικές συναλλαγές.

Elle 13 Ιουν. 24
Τα ζώδια της ημέρας (13/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 13 Ιουνίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα διοχετεύστε τη δραστηριότητά σας εποικοδομητικά και αποφύγετε την εμπλοκή σας σε συζητήσεις που δεν βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία, για να μην εκτεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Έντονη προβλέπεται για σας η σημερινή μέρα με την παρουσία της Σελήνης. δείτε τις καταστάσεις στις σωστές τους διαστάσεις έτσι όπως είναι και όχι όπως θα το επιθυμούσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τυχόν οικονομικές υποχρεώσεις και παραλείψεις θα μπορούσαν να δυσκολέψουν σύντομα τη ζωή σας. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις τις οποίες μάλλον δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύσκολες αν όχι εκρηκτικές προβλέπονται οι σχέσεις σας με κάποιους γείτονες και συγγενείς κυρίως εξ αγχιστείας. Αν χρειαστεί, κρατήστε έστω και προσωρινά κάποιες αποστάσεις.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε σήμερα αντιθέσεις και σχόλια που είναι πιθανόν να πάρουν διαστάσεις και να σας απομακρύνουν έστω και προσωρινά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάντε ένα βήμα πιο κοντά στους άλλους με το να τους δώσετε αυτά που θέλουν. Μην ενθουσιάζεστε όμως από την πρώτη στιγμή με κάποιους που θα γνωρίσετε αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε ανάγκη από ξεκούραση κι αν δεν μπορείτε προς το παρόν να φύγετε διακοπές, αυξήστε οπωσδήποτε τις ώρες του ύπνου στο πρόγραμμά σας και βρείτε χρόνο για χαλάρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην ξεχνάτε πως είναι καλοκαίρι και ένα μπάνιο στη θάλασσα θα μπορούσε να αναζωογονήσει τη σχέση σας ή τις επαγγελματικές σας επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δείτε την πραγματικότητα κατά πρόσωπο. Αν κάποια μέλη της οικογένειάς σας, σας έχουν απογοητεύσει με τις κινήσεις τους, δώστε τους ακόμα μια ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκφράστε τις επιθυμίες σας σε ήπιο κλίμα και κυρίως μην αφήνετε τις ανησυχίες σας να θίξουν την αυτό-εκτίμηση σας. Αντιθέτως πρέπει να μείνετε στην ανάδειξη των ικανοτήτων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τακτοποιήστε τις απαραίτητες εκκρεμότητες και αφεθείτε στον ήλιο και στη θάλασσα, για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Μην απογοητεύεστε από τη συμπεριφορά των αγαπημένων σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εξιδανίκευση των άλλων ίσως σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα, γιατί θα μπορούσατε να αναλωθείτε συναισθηματικά ή οικονομικά αν παρασυρθείτε.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT