Τα ζώδια της ημέρας (14/03)

Δυσκολίες στις διεκδικήσεις. Απώλειες σε όσους ξεπεράσουν τις δυνατότητές τους.

Elle 14 Μαρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (14/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 14 Μαρτίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Θετικές προβλέπονται οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα σας παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να αποδείξετε στους ανώτερους σας την αξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Επικοινωνία και έντονα συναισθήματα είναι το κλίμα μέσα στο οποίο κινείστε σήμερα. Ίσως προβληματιστείτε από δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στα οικονομικά σας ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα νιώθετε ότι η υπάρχουσα κατάσταση σε όλους τους τομείς δεν σας αντιπροσωπεύει και σας πηγαίνει πίσω. Η εργασία είναι ο τομέας που θα απορροφήσει την περισσότερη ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι πολύ πιθανό την περίοδο αυτή να σκεφτείτε κάποια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα. Οργανώστε τις σκέψεις σας και κινηθείτε με σίγουρα βήματα.

ΛΕΩΝ
Αν κάνετε τις κατάλληλες επιλογές στον οικονομικό τομέα, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει σημαντική ανάκαμψη. Επίσης, ίσως σκεφτείτε να κάνετε κάποια επένδυση στην δουλειά ή σε αγορά ακίνητου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων. Οι φίλοι σας συμπαραστέκονται αλλά και απαιτούν την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ
Δραστήρια θα είναι η σημερινή ημέρα όσον αφορά τις μετακινήσεις και τη διασκέδαση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές σχέσεις και αποφύγετε συγκρούσεις με συνάδελφους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν και τον τελευταίο καιρό είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά, η Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μετρήστε καλύτερα τις δυνατότητές σας στον επαγγελματικό τομέα και μην πείτε εύκολα το ναι αν δεν νιώθετε σίγουροι και ικανοί για ότι πάτε να αναλάβετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προγραμματίστε σωστά τη διαχείριση των οικονομικών και θα δείτε πολύ σύντομα βελτίωση. Εκτιμήστε σωστά την σοβαρότητα ενός προβλήματος του συντρόφου σας και μην τον παραμελείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε επαγγελματικά δάνεια, συνεργασίες με το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών ή σεμιναρίων και νομικές εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Δώστε προσοχή σήμερα και διευθετήστε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην τις βρείτε μπροστά σας αργότερα. Ανοίγονται νέοι δρόμοι και οι στόχοι που είχατε από καιρό, τώρα επιτυγχάνονται.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: