Τα ζώδια της ημέρας (14/05)

Ήλιος παραλληλία με Δία: Ευκαιρία για ψυχαγωγία και ελεύθερη έκφραση.

Elle 14 Μαΐ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (14/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 14 Μαΐου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Εντάσεις αλλά και χρηματοοικονομικές δυσκολίες θα σας καθηλώσουν. Αν δεχτείτε πιέσεις από τον ερωτικό σας σύντροφο, θα πρέπει ίσως να επανεξετάσετε την σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην παρασύρεστε από τα ερωτικά σας πάθη, και μην κάνετε περίεργες οικονομικές κινήσεις. Προσπαθήστε να διαγνώσετε τις πραγματικές ευκαιρίες που μπορεί να σας προκύψουν τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χαλαρώστε από τις εντάσεις της δευτέρας και της τρίτης και αναζητείστε απόψε μια καλή παρέα. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός μπορεί να εγείρει ερωτικά πάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθήστε να συλλάβετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια, και αξιοποιείστε την κοινωνική σας ζωή. Μια επαφή με κάποιο φιλικό άτομο μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική.

ΛΕΩΝ
Μια μεγάλη οικονομική επιτυχία μπορεί να έχετε ξαφνικά σήμερα. Αποφύγετε όμως παράλληλα να ρισκάρετε χρήματα σε αμφίβολες επενδύσεις ή τυχερά παιγνίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια νέα πραγματικότητα ανοίγεται στην επαγγελματική σας ζωή και σας προκαλεί να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε κινήσεις. Είναι πολύ πιθανόν να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ
Απόψε απολαύστε την θαλπωρή τού σπιτιού σας με τον σύντροφό σας, και αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί και να ερωτευτεί. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τιθασεύστε την ορμητικότητά σας και δείξτε περισσότερο ορθολογισμό στις κινήσεις σας. Οι μέρες αυτές είναι ύποπτες για σοβαρά λαθεμένες ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε σήμερα επιπόλαιες αποφάσεις, και σιγουρευτείτε για τις κινήσεις σας σε οικονομικό επίπεδο. Μην παρασύρεστε από ουτοπικές συμβουλές φίλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δώστε περισσότερο χώρο στον εαυτό σας και στις ανάγκες του. Φίλοι και ερωτικοί σύντροφοι θα σας αναζητήσουν παντού. Ίσως όμως είναι καλύτερα να ξεκουραστείτε απόψε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να συλλάβετε κάποια ευφυή σχέδια στην δουλειά σας. Η αντίληψή σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγάλες οικονομικές επιτυχίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι φίλοι σας, σας έχουν ανάγκη, και καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους. Δώστε περισσότερη προσοχή στην συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT