Τα ζώδια της ημέρας (15/04)

Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη: Η καθημερινότητα εξελίσσεται δύσκολα ή νευρικά στις πρακτικές υποθέσεις και στις συναισθηματικές σχέσεις.

Elle 15 Απρ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (15/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 15 Απριλίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας φέρνει έντονη κοινωνική ζωή αλλά και εντάσεις στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι όψεις της ημέρας σας προτρέπουν για μια εκδρομή, ή κίνηση μέσα στην πόλη. Δώστε περισσότερη προσοχή στον σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην εμπιστεύεστε άτομα που υπόσχονται ανεξέλεγκτες πηγές κέρδους. Δεν είναι σήμερα η καλύτερη δυνατή μέρα για τα προσωπικά σας ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μείνετε σταθεροί σε ό,τι έχετε υποσχεθεί στον επαγγελματικό τομέα, έτσι μόνο θα μπορέσετε να κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών και των ανωτέρων σας μακροπρόθεσμα.

ΛΕΩΝ

Διώξτε σήμερα τις αρνητικές σκέψεις που μόνο απαισιοδοξία θα μπορούσαν να σας φέρουν. Δώστε χαρά στους γύρω σας μέσα από δική σας καλή διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα είναι μάλλον δύσκολη και τίποτα δεν δείχνει να σας «τρέχει». Η συζήτηση ανάμεσα σε φίλους είναι καμιά φορά λυτρωτική και μπορεί να σώσει από πολλές παγίδες.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να κατανοήσετε τους δισταγμούς των συνεργατών σας και βοηθήστε τους να λύσουν τα προβλήματά τους. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα ίσως αναβάλει κάποια σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φροντίστε να χαλαρώσετε βρίσκοντας περισσότερη ώρα για ξεκούραση και ψυχαγωγία. Καλόν είναι σήμερα οι μετακινήσεις να γίνονται με προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διάστημα αυτό ευνοείται η διαχείριση κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων, αρκεί να διασφαλίσετε τα συμφέροντά σας. Μην αδιαφορείτε για μικρά πρακτικά ζητήματα, γιατί διογκώνονται ασύμφορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν κάνετε τον απολογισμό της κοινής πορείας με τον σύντροφο ή τους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί σας ίσως νιώσετε κάποια ανάμεικτα συναισθήματα. Επικοινωνήστε πιο ουσιαστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο συνδυασμός της δράσης και της έντονης νεανικότητας που χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους του ζωδίου σας επηρεάζει θετικά την ψυχική σας κατάσταση αυτό το σαββατοκύριακο.

ΙΧΘΕΙΣ

Φροντίστε να υπάρχει μια ισορροπία στις διαθέσεις σας πριν από κάθε κοινωνική ή επαγγελματική σας εξόρμηση. Θα δείτε ότι έτσι μόνο η δράση σας μπορεί να εξασφαλίσει θετικά αποτελέσματα.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT