Τα ζώδια της ημέρας (15/09)

Ερμής στάσιμος: Υποχρεώσεις ανασυγκρότησης κινήσεων.

Elle 15 Σεπ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (15/09)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Τα νέα δεδομένα σας ανοίγουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες και σας σπρώχνουν να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας προς το καλύτερο. Προσέξτε νομικές υποχρεώσεις στη δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι ιδανική για να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό οικονομικό σας σχέδιο. Μία σημαντική επαφή επίσης μπορεί να φέρει στο προσκήνιο την εξέλιξη μίας ιδανικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να καλλιεργήσετε κάποια σχέση που θα σας βοηθήσει οικονομικά. Η μέρα ευνοεί νομικές συμφωνίες, και την δημοσιοποίηση των ιδεών σας. Δείξτε εξωστρέφεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσωρινά εμπόδια μπορεί να βρείτε και να έχετε κάποιες οικονομικές απώλειες. Μην αποκλίνετε όμως από τον αρχικό σχεδιασμό σας και φανείτε πιο ψύχραιμοι στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η διαχείριση ενός δύσκολου οικονομικού θέματος μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα τώρα. Προωθείστε τις υποθέσεις σας με θάρρος αλλά με σύνεση. Αποφύγετε καυγάδες στο σπίτι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν στην θέση τους, και μπροστά σας ξεδιπλώνεται ένα καινούργιο πιο ελπιδοφόρο τοπίο. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ανακαλύψτε την δημιουργικότητά σας και ασχοληθείτε με την τέχνη. Απολαύστε τις χαρές που μπορεί να σας προσφέρει η αισθηματική σας ζωή, και αποδράστε από την ρουτίνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείτε την ζωή σας μέσα από Μία νέα προοπτική. Πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, και θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα τώρα. Χαλαρώστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να είστε πιο διπλωματικοί στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και βρείτε χρόνο να αποδράσετε από τις εντάσεις της δουλειάς σας. Μην κάνετε ουτοπικά οικονομικά όνειρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες πιέσεις κλιμακώνονται καθώς γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος . Τώρα δίνετε τις τελευταίες εξετάσεις για να περάσετε σε ένα καλύτερο επίπεδο στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην φλυαρείτε άσκοπα και συγκρατείστε τα νεύρα σας. Η μέρα φέρνει εντάσεις και σας παρασύρει σε άστοχες συζητήσεις. Ασχοληθείτε με αυτά που είναι σημαντικά για το μέλλον σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Εμπαθείς και δύσκολες συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε επώδυνες αποκαλύψεις. Προσέξτε πολύ τις μετακινήσεις σας, τις συζητήσεις σας και γενικά τους ανθρώπους γύρω σας.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT