Τα ζώδια της ημέρας (16/06)

Ήλιος όψη με Πλούτωνα ( 144ο): Δύσκολο το κυρίαρχο κλίμα που δεν είναι ευχάριστο και επηρεάζει βαριά την ανθρώπινη ψυχολογία.

Elle 16 Ιουν. 24
Τα ζώδια της ημέρας (16/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 16 Ιουνίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Έχετε αρκετές ευκαιρίες να μεταφέρετε τα αιτήματά σας σε άτομα που μπορούν να σας ακούσουν και να σας βοηθήσουν. Κρατηθείτε όμως μακριά από αρνητικούς ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα ευνοεί τις έξυπνες, ευχάριστες και πετυχημένες επαφές. Κοινωνικές επαφές θα σας βοηθήσουν να κάνετε ωφέλιμες για την επαγγελματική σας καταξίωση γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην αφήνετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας, συνεχίστε να πιστεύετε με την ίδια μαχητικότητα σε ό,τι έχετε επενδύσει ψυχικά και υλικά και σίγουρα θα τα καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανοίξτε τα φτερά σας, χαρείτε ρομαντικές στιγμές και ταξιδέψτε με ρομαντικό ή περιπετειώδη τρόπο. Οι επαφές με πολύν κόσμο, οι γνωριμίες και τα νέα πρόσωπα είναι ό,τι το καλύτερο για σας.

ΛΕΩΝ
Όσοι έχετε προβλήματα με την υγεία σας ή αντιμετωπίσατε κάποια περιπέτεια πρόσφατα, μην μείνετε αδιάφοροι. Όσο για την εμφάνισή σας, φροντίστε να μην περάσει απαρατήρητη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φανείτε λοιπόν προσεκτικοί στα λόγια και στις πράξεις απέναντι στο σύντροφο ή στους συνεργάτες σας. Προετοιμαστείτε τις μέρες αυτές για αναθεωρήσεις και καινούργιες θέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Πωλήσεις, δάνεια και επενδύσεις θα πρέπει να γίνουν ύστερα από πολλή σκέψη, χωρίς ενθουσιασμούς και επιπολαιότητες. Θετικές αλλαγές έρχονται σύντομα στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γεγονότα καθοριστικής σημασίας θα φέρουν αναθεωρήσεις στα κοινωνικά και στα επαγγελματικά σας. Εφοδιαστείτε με νέες ιδέες και νέες συμμαχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Χρειάζεστε δύναμη για να πετύχετε μια βελτίωση στις οικονομικές και στις επαγγελματικές σας συνθήκες. Αλλάξτε τους στόχους σας και ανανεώσετε την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ευκαιρίες που σας δίνονται ανοίγουν τις πόρτες στις προσπάθειες πραγμάτωσης των δραστηριοτήτων σας. Δραστηριοποιηθείτε περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να εντοπίσετε πιθανές κρυφές κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Προστατέψτε όσα έχετε κερδίσει με κόπο.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτές οι μέρες του Ιουνίου σας δίνουν όλες τις ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδια σας, να πάρετε αποφάσεις και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT