Τα ζώδια της ημέρας (16/11)

Ερμής σε όψη με Δία (150ο): Πρόσκαιρη ανακούφιση σε θέματα υγείας και εργασίας.

Elle 16 Νοε. 23
Τα ζώδια της ημέρας (16/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 16 Νοεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Συγκεντρωθείτε περισσότερο στην δουλειά σας για να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις. Προσέξτε τον τομέα της επικοινωνίας σας, και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με ικανοποίηση διαπιστώνετε ότι η εργασία σας τώρα μπορεί να κυλήσει πιο άνετα. Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται, και σας απασχολεί περισσότερο και πιο ουσιαστικά τώρα το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλες τις ευνοϊκές εξελίξεις, μην υπερεκτιμήσετε τώρα τις οικονομικές σας δυνατότητες. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και αποφύγετε τα ταξίδια αναψυχής αυτή την εποχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα μπορείτε να εκτιμήσετε κάποιες βελτιώσεις τελευταία στην ζωή σας. Η καριέρα σας οδηγείται σε καλύτερες προοπτικές. Τολμήστε να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με θέματα τού σπιτιού σας, ή προσπαθήστε να βελτιώσετε τον χώρο εργασίας σας. Η ερωτική σας ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενεργοποιείστε την εξυπνάδα σας για να λύσετε ένα οικονομικό σας πρόβλημα. Μην καταφεύγετε στις εύκολες και παράτολμες λύσεις. Προχωρήστε με θάρρος τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Τις μέρες αυτές φροντίστε την οικονομική σας διαχείριση και καλύψτε τις υποχρεώσεις σας έγκαιρα. Κάποιο θέμα σας θα πρέπει να έρθει στην επιφάνεια και να διορθωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται σήμερα, και επίσης μπορείτε να διαχειριστείτε θαυμάσια κάποια περιουσιακά σας θέματα. Μην είστε όμως επιπόλαιοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφιερώστε τώρα λίγο περισσότερο χρόνο για το σπίτι σας και τα παιδιά σας. Μια θαυμάσια μέρα για να κάνετε μια σημαντική γνωριμία επίσης. Καλέστε κάποιο φίλο σας σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε λίγο τις σκοτούρες της δουλειάς σας και φροντίστε να έρθετε σε επαφή με θετικούς ανθρώπους. Η καλή σας επικοινωνιακή ικανότητα μπορεί να σας δώσει λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην παίρνετε ρίσκα στα οικονομικά σας και κάντε λίγο ακόμα υπομονή. Προνοήστε για κάποιες ατυχείς συμπτώσεις στην δουλειά σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η επαγγελματική σας ζωή θα σας απορροφήσει και πάλι το ενδιαφέρον. Είναι καιρός τώρα να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για κάτι καλύτερο. Κάποιες προσαρμογές δείχνουν αναγκαίες να γίνουν.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT