Τα ζώδια της ημέρας (16/12)

Αφροδίτη όψη με Ποσειδώνα. Ερωτικές αγωνίες και αβεβαιότητες.

Elle 16 Δεκ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (16/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 16 Δεκεμβρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να είστε περισσότερο επιεικείς με τον εαυτό σας και μην πέφτετε σε συναισθηματικές παγίδες με συγγενικά άτομα που εκμεταλλεύονται, συνειδητά ή ασυνείδητα, την αδυναμία που τους έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σας, τα οποία δεν είστε ακόμη σε θέση να γνωρίζετε. Εσείς κινηθείτε σιωπηλά και διπλωματικά για είστε εσείς ο κερδισμένος στο τέλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν υπάρξουν κάποια προβλήματα στον οικογενειακό τομέα που χρειάζονται επίλυση, φροντίστε να δίνετε τις μάχες σας δυναμικά και αποφασιστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μετακινήσεις, συζητήσεις, γνωριμίες και ανταλλαγή απόψεων είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας, χωρίς φυσικά να λείπει και κάποια ένταση.

ΛΕΩΝ
Προσπαθήσετε να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας επιλέγοντας τις δραστηριότητές σας. Καλό είναι επίσης να μην δίνετε ανεδαφικές υποσχέσεις που θα σας αγχώσουν αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την περίοδο αυτή σημειώνονται αλλαγές που αφορούν την καθημερινή σας ζωή, είτε το θέλετε είτε όχι, γι’ αυτό φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Κάποια περιστατικά ενδέχεται να σας αποδιοργανώσουν για λίγο. Η μέρα σας πάντως θα έχει δόσεις χιούμορ και συμπαθητικών συγκυριών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα οι άλλοι σας εκνευρίζουν. Όμως μην ξεχνάτε ότι η διπλωματική αντιμετώπιση των καταστάσεων φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα εκεί που οι άλλοι είναι αμετάπειστοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έστω και αν σήμερα νιώθετε αρκετά αναστατωμένοι ψυχολογικά, οφείλετε να παραμείνετε συνετοί για τη δική σας ασφάλεια και να δείτε πιο καλοπροαίρετα κάποια προβλήματα που σας αφορούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλό θα ήταν να φιλοσοφήσετε εργασιακά ή οικονομικά προβλήματα που, προς το παρόν, δεν μπορούν να αλλάξουν. Μία σχέση σας περνάει κρίση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σας υποχρεώνει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Μη διστάζετε λοιπόν να βάλετε τα θεμέλια για μια αλλαγή.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα πρέπει να τα προλάβετε όλα και να είστε παντού, ενεργώντας βέβαια πάντα με σύνεση και υπευθυνότητα. Προσοχή στις ερωτικές σχέσεις.

Cover photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT