Τα ζώδια της ημέρας (17/05)

Η αρμονία του Ήλιου με τον Πλούτωνα βοηθά την ολοκλήρωση έργων, την καλύτερη οργάνωση διοικητικής μέριμνας και τακτοποίηση των οικονομικών για κάποια ζώδια.

Elle 17 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (17/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 17 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Είναι εύκολο για κάποιους επιτήδειους να σας παρασύρουν εκεί που δεν θέλετε, ιδιαίτερα αν σας το παρουσιάσουν με τον τρόπο που είστε έτοιμοι να πιστέψετε.

Ταύρος

Απολαύστε όσο μπορείτε την ξεκούραση και την καλή σας διάθεση. Μην επιτρέπετε στους άλλους να είναι αδιάκριτοι, όταν εσείς δεν ασχολείστε καθόλου μαζί τους.

Δίδυμοι

Αλλάζουν τα προγράμματά σας και δεν χρειάζεται να εναντιωθείτε σε ότι τείνει να επικρατήσει. Μια σοφή σας στάση σήμερα, θα αποδειχτεί πολύτιμη στις τελικές σας επιδιώξεις

Καρκίνος

Είναι δύσκολη η συνεννόηση, ιδιαίτερα αν έχετε δηλώσει παντού το ενδιαφέρον σας. Μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα θα σας ωφελούσε πολύ!

Λέων

Αισθηματικά εξακολουθείτε να αισθάνεστε αβέβαιοι τόσο από τις εξελίξεις στα θέματα που σας αφορούν, όσο και από μια παρατεταμένη διαφωνία με τον σύντροφό σας.

Παρθένος

Είναι προτιμότερο να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, παρά να αφήσετε μια διαφωνία με τον σύντροφό σας, να επηρεάσει αυτά που είχατε σχεδιάσει για σήμερα.

Ζυγός

Η μέρα έχει ένταση και περίεργα συναισθήματα. Εντοπίστε την πηγή του προβληματισμού σας και κάνετε τις σχετικές ενέργειες. Φροντίστε καλύτερα τις ευαίσθητες σχέσεις σας!

Σκορπιός

Το προσωπικό και οικογενειακό σας περιβάλλον έχει περισσότερες απαιτήσεις από εσάς, ιδιαίτερα αν κάποιο μέλος του βρίσκεται σε ανάγκη και χρειάζεται καθοδήγηση εκ μέρους σας.

Τοξότης

Οικονομικά φροντίστε ώστε να είστε ασφαλείς και μην δέχεστε αλλαγές στις συμφωνίες που έχετε κάνει. Προστατέψτε την οικογένεια από άκαρπες σχέσεις με συγγενείς.

Αιγόκερως

Μια μικρή περίοδος οικονομικής ασφάλειας ξεκινά, αλλά πρέπει να φροντίσετε να κατοχυρώσετε κάποια σας δικαιώματα, ιδιαίτερα αν αυτή προέρχεται από την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας.

Υδροχόος

Μην βιαστείτε να τακτοποιήσετε όπως – όπως, κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες, αλλά δώστε περιθώρια χρόνου στον εαυτό σας ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε κάποια σχετική ικανοποίηση!

Ιχθύες

Περιορίστε τον αυθορμητισμό σας και ελέγξτε αν πράγματι αυτά που ακούτε και σας αρέσουν, έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Κάθε ιστορία έχει και την άλλη πλευρά και την διαφορετική εκδοχή της.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT