Τα ζώδια της ημέρας (18/04)

Ήλιος γωνία 30ο με Ποσειδώνα: Πολλοί θα ταυτιστούν με τα ιδανικά τους και άλλοι θα δραπετεύσουν σε μια πλασματική πραγματικότητα.

Elle 18 Απρ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (18/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Απριλίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής σας βοηθά να προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε αυτό το διάστημα να είναι ευχάριστο και δημιουργικό για σας και τους αγαπημένους σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γοητεύστε σήμερα το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον με την ευγένειά σας, άλλωστε έχετε την ικανότητα να πείθετε τους άλλους να σας προσφέρουν την αγάπη και τη φιλία τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο με τον εαυτό σας, κάντε το, ίσως να νιώσετε καλύτερα μετά από τις τόσες εντάσεις που έχουν σωρευτεί στο περιβάλλον σας. Προσοχή σε θέματα διατροφής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι πλανητικές συνθήκες της ημέρας σας επιτρέπουν να πλησιάσετε περισσότερο το αγαπημένο πρόσωπο ή στους ανθρώπους που εργάζονται μαζί σας.

ΛΕΩΝ
Όσο και αν το κλίμα των ημερών σας αποδιοργανώνει, φροντίστε να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε ανοδική τροχιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιες καταστάσεις επιμένουν να σας απασχολούν. Με τη γνωστή σας μεθοδικότητα ξέρετε το μυστικό της επιτυχίας, έστω και αν δεν μπορείτε να το ακολουθήσετε κατά γράμμα.

ΖΥΓΟΣ
Το σπίτι και η οικογένεια θα σας απασχολήσουν λίγο περισσότερο από ότι συνήθως. Κάποιοι έχετε αναλάβει δύσκολα καθήκοντα και σαν συνέπεια αυτών, αναγκάζεστε να παραμελήσετε σημαντικά κεφάλαια της προσωπικής σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η περίοδος απαιτεί από σας δουλειά, αυτοσυγκέντρωση, πειθαρχία και υπομονή, προκειμένου να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Όμως κάτι τέτοιο και πάλι δεν σας είναι αρκετό!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην ξεπεράσετε τα όρια των οικονομικών δυνατοτήτων σας, γιατί γρήγορα θα το μετανιώσετε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιον ηλικιωμένο που σας έχει ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα όνειρα και οι προσδοκίες σας γρήγορα θα γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να δείξετε την απαιτούμενη υπομονή. Εργασιακά πάντως η μέρα δεν είναι και τόσο καλή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χρειάζεστε ανανέωση και καλύτερη καθημερινότητα. Σκεφτείτε κάτι που να αλλάξει το σκηνικό της ζωής σας και να σας οπλίσει με θάρρος, προκειμένου να ευχαριστηθείτε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Αφροδίτη σας οπλίζει με διάθεση να ασχοληθείτε τόσο με τον εαυτό σας όσο και με αυτούς που αγαπάτε. Αφήστε στην άκρη τις σκοτούρες και ζήστε στο κλίμα των ημερών.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT