Τα ζώδια της ημέρας (19/05)

Η όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα βοηθά στην διαχείριση σχεδίων και διευκολύνει κάποιες σχέσεις να ευδοκιμήσουν. Επιτέλους!

Elle 19 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (19/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 19 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Καταλαβαίνετε ότι όσοι από εσάς λειτουργήσατε συναισθηματικά, βρεθήκατε αντιμέτωποι με εμπόδια που δεν ξεπεράστηκαν και όσοι λειτουργήσατε ρεαλιστικά απομακρυνθήκατε από αγαπημένα πρόσωπα και αξίες.

Ταύρος

Συνειδητοποιείτε τώρα τις επιπτώσεις από κάποιες προηγούμενες εγωιστικές σας ενέργειες. Έχετε όμως ακόμα τα περιθώρια να αλλάξετε στάση σε ότι σας πόνεσε.

Δίδυμοι

Η μέρα μπορεί να αποτελέσει μια αφετηρία χρήσιμων αλλαγών και συνεννοήσεων. Μπορεί να είστε κουρασμένοι από κάποιες προσπάθειες, αλλά καταλαβαίνετε πως δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά.

Καρκίνος

Με θετική ενέργεια και αισιοδοξία μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Ξεκινήστε από τη βελτίωση των συνθηκών της προσωπικής σας ζωής.

Λέων

Η μέρα σας βοηθά να ανακτήσετε την χαμένη σας αισιοδοξία ή να ξεπεράσετε πρακτικά εμπόδια σε τομείς που σας αφορούν και δεν ανήκουν υποχρεωτικά στα παραδοσιακά σας ενδιαφέροντα!

Παρθένος

Αλλάζει σταδιακά το κλίμα στα αισθηματικά σας.Το κλειδί της σχέσης είναι η καλή σας συμπεριφορά ή η διπλωματία σας. Επιλέξτε τον κατάλληλο χρόνο για να πείτε αυτά που αισθάνεστε.

Ζυγός

Οι περισσότεροι από εσάς σκέφτεστε τον τρόπο με τον οποίο θα συνδυάσετε τις πρακτικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με μια λεπτή φάση στα αισθηματικά σας που μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες διαταραχές.

Σκορπιός

Οι περισσότεροι από εσάς είστε ή του ύψους, ή του βάθους, γι αυτό φροντίστε ώστε τις επόμενες ημέρες να είναι ξεκάθαρο το τοπίο των όποιων δραστηριοτήτων σας.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας ετοιμάζει εκπλήξεις. Μην κάνετε αυθαίρετα σενάρια στα αισθηματικά σας, αλλά επωφεληθείτε από την κοινωνική σας δημοτικότητα.

Αιγόκερως

Μην μετράτε την τύχη σας με το αποτέλεσμα που θα φέρει στα σχέδιά σας, αλλά με τον τρόπο που θα εμφανίσει το απρόοπτο και τις νέες ευκαιρίες.

Υδροχόος

Η μέρα σας απασχολεί με την διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων και οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε τρόπους που θα σας επιτρέψουν να τις καλύψετε.

Ιχθύες

Η αναζήτηση εξηγήσεων σε ότι σας απασχολεί δεν είναι εύκολη υπόθεση για εσάς σήμερα. Αρκεστείτε σε ό,τι λειτουργεί και δεν σας δημιουργεί προβλήματα.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT