Τα ζώδια της ημέρας (18/05)

Ήλιος σύνοδο με Δία-Αφροδίτη σύνοδο με Ουρανό- Άρης γωνία 72ο με Πλούτωνα ;Η τύχη και η επιτυχία θα αγγίξουν πολλούς ανθρώπους στη δράση και στις προσπάθειές τους.

Elle 18 Μαΐ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (18/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Μαΐου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Ένα νέο κύμα οικονομικών υποχρεώσεων φαίνεται να σας έχει βγάλει από τον προγραμματισμό σας, βάλτε μια τάξη και σύντομα θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οργανώστε το χρόνο σας και αξιοποιήστε τις δραστηριότητές σας προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Αποφύγετε συζητήσεις με τρίτους για τα προβλήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τακτική της σιωπής και της απομάκρυνσης από το «πεδίο της μάχης» είναι η σοφότερη λύση αυτή τη δύσκολη μέρα. Αποφύγετε άσκοπες διαφωνίες με το περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι περισσότεροι από σας βρίσκεστε σ’ ένα σημαντικό σκαλοπάτι εξέλιξης, μην κάνετε λοιπόν το λάθος αυτή τη στιγμή από βιασύνη ή επιπολαιότητα να γκρεμίσετε ό,τι έχετε χτίσει με πολύ κόπο.

ΛΕΩΝ
Ο Άρης, βρισκόμενος στον Κριό, θα μπορούσε να φέρει εκνευρισμό και σπατάλη δυνάμεων, προφυλαχθείτε λοιπόν, κυρίως όταν βιάζεστε, όταν οδηγείτε ή διεκπεραιώνετε κάτι δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση, σας τεντώνει τα νεύρα, εσείς όμως δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο. Χειριστείτε την κατάσταση με ψυχραιμία.

ΖΥΓΟΣ
Αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμείς κληρονομικές υποθέσεις είναι δύσκολο να διευθετηθούν σήμερα, καθώς θα μπορούσε να εμποδιστούν από συγγενικά άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο και αν αντιδράτε στις αλλαγές που έρχονται, είναι καμιά φορά απαραίτητες προκειμένου να μπουν τα πράγματα σε καλύτερη βάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παιχνίδια κυριαρχίας στον επαγγελματικό τομέα θα μπορούσαν να σας συγχύσουν άσκοπα, κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε λάθη τακτικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα πιθανόν να ειπωθούν πολλά «έξω από τα δόντια», άλλα άδικα και άλλα εποικοδομητικά. Αποφύγετε προκλήσεις και κρατήστε αποστάσεις από εστίες έντασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ταύρο, μην επιτρέψετε στην εγωιστική συμπεριφορά σας να βλάψει πρώτα από όλα εσάς.

ΙΧΘΕΙΣ
Απαλλαγείτε επιτέλους από παλιές δεσμεύσεις και προβλήματα του παρελθόντος και επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαρεί ό,τι καινούργιο σας δίνει η ζωή.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT