Τα ζώδια της ημέρας (18/05)

Η Αφροδίτη είναι σε αρμονία με τον Ουρανό, αλλά την ίδια στιγμή σε δυσαρμονία με τον Πλούτωνα. Η ευκαιριακή τύχη είναι ανεπαρκής και δεν οδηγεί σε σταθερά αποτελέσματα για τα περισσότερα ζώδια.

Elle 18 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (18/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Φροντίστε να απολαύσετε όσο μπορείτε τις μικρές εστίες χαράς που υπάρχουν γύρω σας. Οικονομικά μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να καλύψετε!

Ταύρος

Οσοι μπορείτε να μείνετε για λίγο ακόμα μακριά από σοβαρές αποφάσεις στην εργασία και να μην βιαστείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, μην διστάσετε να το κάνετε.

Δίδυμοι

Η ημέρα είναι καλή για τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, για μικρές αλλά ουσιαστικές ικανοποιήσεις και για οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει χαρά. Μην ψάχνετε να βρείτε τους λόγους που συμβαίνει το κάθε τι και μην είστε καχύποπτοι απέναντι στην τύχη σας!

Καρκίνος

Όταν βρίσκεστε υπό την προστασία των άλλων λειτουργείτε διαφορετικά. Φροντίστε λοιπόν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι σας αφορούν και σας θέλουν στο περιβάλλον τους.

Λέων

Στην εργασία μπορείτε να είστε πιο συγκαταβατικοί απέναντι σε συναδέλφους και πιο προοδευτικοί και δημιουργικοί απέναντι σε πελάτες. Το χαμόγελό σας αφοπλίζει και πρέπει να προσέξετε που το προσφέρετε!

Παρθένος

Να είστε προσεκτικοί όσον αφορά στα σχέδια και στις κινήσεις σας στα επαγγελματικά σας. Κάποιες φορές να σκέφτεστε και τις σκοπιμότητες που κρύβει το κάθε τι που σας αφορά και να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι συμβαίνει εύκολα.

Ζυγός

Οικονομικά φαίνεται κάποια βελτίωση την οποία πρέπει να επιδιώξετε και να υποστηρίξετε ακόμα περισσότερο. Κινηθείτε συνετά σε τομείς που δεν γνωρίζετε!

Σκορπιός

Μην βιάζεστε να αναγνωριστούν οι προσπάθειες που καταβάλλετε στην εργασία. Οι νέοι επαγγελματίες φροντίστε να αποδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας στην επικοινωνία!

Τοξότης

Αισθηματικά υπάρχουν προκλήσεις για τους ελεύθερους, ή για όσους σκοπεύουν να ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Μικρές ευκαιρίες για διορθωτικές κινήσεις στην εργασία θα σας κάνουν να νιώσετε ικανοποίηση!

Αιγόκερως

Κάποιοι από εσάς μπορεί να βρίσκεστε ακόμα σε ένταση με όσα συμβαίνουν γύρω σας, αλλά το μυαλό σας αναζητά ευκαιρίες να εκφραστεί συναισθηματικά και ερωτικά.

Υδροχόος

Οικονομικά μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο σας επιτρέπουν οι συνθήκες και μην περιμένετε από τους άλλους να ανταποδώσουν κάποια σχετική ευεργεσία σας.

Ιχθύες

Είναι καλό να κάνετε σχέδια για το μέλλον, αλλά για την ώρα απολαύστε αυτά που σας προσφέρονται στο παρόν και που είναι σπάνια για την εποχή μας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT