Τα ζώδια της ημέρας (18/06)

Αφροδίτη όψη με Ουρανό και Πλούτωνα: Αλλαγές και επεισόδια συναισθηματικής ή οικονομικής φύσης που ούτε αναστέλλονται, ούτε αναιρούνται.

Elle 18 Ιουν. 24
Τα ζώδια της ημέρας (18/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Ιουνίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Φανείτε περισσότερο ρεαλιστές και μην κάνετε σκοτεινές σκέψεις. Μην επηρεάζεστε συναισθηματικά από γεγονότα που ίσως δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία. Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, ειδικά σε οικονομικά θέματα. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας απογοητεύσει σήμερα. Προσέξτε επίσης τη συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθήστε σήμερα να είστε πιο σαφείς και πιο ξεκάθαροι στην επικοινωνία σας, καθώς κάποιοι συνάδελφοί σας μπορεί να παρεξηγήσουν τις προθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η οικογενειακή σας θαλπωρή θα σας απασχολήσει πιο έντονα τώρα, και κάποια θέματα μπορεί να έρθουν ξαφνικά στην επιφάνεια. Διεκδικήστε με σθένος τα δικαιώματά σας.

ΛΕΩΝ
Ένα καλύτερο διάστημα αρχίζει τώρα για σας και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αρχίζουν να λιγοστεύουν. Αποφύγετε πάντως εριστικές συμπεριφορές με φιλικά σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γίνετε πιο δύσπιστοι αυτή την περίοδο και μέχρι το τέλος του μήνα στις προτάσεις που θα σας κάνουν. Προωθείστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα με περισσότερο ρεαλισμό.

ΖΥΓΟΣ
Κάποια καθημερινά προβλήματα θα απαιτήσουν προσωρινά την προσοχή σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Εκμεταλλευτείτε την βοήθεια των φιλικών σας προσώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία. Ανακαλύψτε τον έρωτα και εκφραστείτε ελεύθερα στο έτερον ήμισυ. Μία επαγγελματική γνωριμία μπορεί να προκύψει σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να έχετε από οικονομικά θέματα που δεν περιμένετε. Επίσης, κάποια ευκαιρία μπορεί να σας παρουσιαστεί για κάποια επένδυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και φανείτε πιο συγκαταβατικοί με τον σύντροφό σας. Οικονομικές υποχρεώσεις μπορεί να σταθούν εμπόδιο στη γαλήνη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βρείτε τις καλύτερες ισορροπίες και ξαναβάλτε τα πράγματα στην θέση τους. Μην δίνετε τόση σημασία σε επουσιώδεις καταστάσεις και ξεπεράστε κάποια προσωπικά εμπόδιά.

ΙΧΘΕΙΣ
Προσπαθήστε να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και να προωθήσετε παράλληλα κάποιες σοβαρές συμφωνίες. Κινηθείτε πιο έντονα στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT