Τα ζώδια της ημέρας (18/12)

Αφροδίτη όψη με Ποσειδώνα. Ερωτικές σκοπιμότητες οδηγούν σε υπερβολική συμπεριφορά. Άρης όψη με Πλούτωνα. Το κατεστημένο επιβάλει για άλλη μια φορά τη θέλησή του.

Elle 18 Δεκ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (18/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Δεκεμβρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Τώρα μπορείτε πλέον να διακρίνετε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες να ανοίγονται στα οικονομικά σας. Ασχοληθείτε με ότι σας προσφέρει τώρα περισσότερες ικανοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα σας προσφέρει ηρεμία και γαλήνη. Φροντίστε να το ρίξετε λιγάκι έξω σήμερα. Πάρτε αποφάσεις στην δουλειά σας που θα ανεβάσουν το εισόδημά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε να κάνετε εσπευσμένες κινήσεις στα οικονομικά σας, παρόλες τις πιέσεις που θα δεχτείτε. Φροντίστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ευελιξία και αισιοδοξία για το αύριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστες εντάσεις στην ερωτική σας ζωή, απογειώνουν την ψυχολογία σας. Αξιοποιείστε στο έπακρο τις δημιουργικές σας ιδέες. Κινηθείτε με πιο διπλωματική διάθεση τώρα.

ΛΕΩΝ
Μια δύσκολη μέρα που μπορεί να φέρει προβλήματα σε σχέσεις. Όμως το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα αισθηματικά σας τώρα και έχετε την διάθεση να βγείτε και να διασκεδάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ενδιαφέρον σας στρέφεται τώρα στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Έχετε κάθε λόγο να ξεφύγετε από τις έννοιες των οικονομικών και επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

ΖΥΓΟΣ
Η περίοδος αυτή στο μεσοδιάστημα του Δεκεμβρίου φέρνει τύχη και ευνοϊκές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Τα οικονομικά σας δέχονται τις πιο θετικές επιρροές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν σήμερα, αλλά η ερωτική σας ζωή θα σας προσφέρει σπάνιες συγκινήσεις. Η σωστή διαχείρισή σας δίνει λύσεις στις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην είστε τόσο ευερέθιστοι στο οικογενειακό σας περιβάλλον, και συγκρατήστε τις ευαισθησίες σας. Προσπαθήστε να διακοσμήσετε τον χώρο σας και να ξεκουραστείτε ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μείνετε λίγο μόνοι σας και κάντε σχέδια για το μέλλον σας. Οι ιδέες σας είναι αλάνθαστες και γρήγορα θα αποδώσουν καρπούς. Προσπαθήστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας αυτό το διήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε ανάγκη να αποτραβηχτείτε λίγο από την ένταση των τελευταίων ημερών. Επίσης ένα ξαφνικό νέο σχετικά με ένα περιουσιακό σας θέμα, να σας εκπλήξει ευχάριστα.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας μπορεί να σας συγκλονίσουν σήμερα. Τώρα μπορείτε να δείτε μια κατάσταση σε βάθος, αλλά και θα πρέπει να αποδεχτείτε κάποιες ιδιορρυθμίες του συντρόφου σας.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT