Τα ζώδια της ημέρας (19/06)

Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο: Η γενικότερη κατάσταση γίνεται περισσότερο καταπιεστική στο ανθρώπινο δυναμικό.

Elle 19 Ιουν. 24
Τα ζώδια της ημέρας (19/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 19 Ιουνίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Πλησιάστε τους συγγενείς και τους γείτονές σας με τους οποίους έχετε κάποιες διαφορές και κάντε μαζί τους μια έντιμη και ανθρώπινη συζήτηση που θα εκτονώσει τυχόν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Την αίσθηση ότι όλα αρχίζουν να καλυτερεύουν στις σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον τη χρωστάτε στην Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου. Συμφιλιώστε αντιθέσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καλή ψυχολογική σας κατάσταση, παρ’ όλο το στρες που περνάτε αυτό το διάστημα, σας κάνει να αντιμετωπίζετε με αποφασιστικότητα τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θεραπευτική παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας είναι μια εγγύηση για την καλή κατάσταση του ψυχισμού και των θετικών επιδράσεων που ασκείτε στους γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Η θέση της Αφροδίτης επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και σας κάνει να βλέπετε τους άλλους, τον εαυτό σας και γενικά τη ζωή με καλύτερη ματιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καλές σχέσεις με τους συγγενείς, με την ευνοϊκή προσφορά της Αφροδίτης, και οι καλές επιρροές στα οικονομικά είναι θετικοί παράγοντες για την τακτοποίηση τυχόν εκκρεμοτήτων.

ΖΥΓΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για μετακινήσεις στην πόλη, για εξορμήσεις στην εξοχή, για ταξίδια, καθώς και για σπουδές ή επιμόρφωση για τους νεώτερους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ταχύτητα, οι θαυμάσιες δημόσιες σχέσεις και η ανάληψη πρωτοβουλιών θα συμβάλουν στο να διακριθείτε στη δουλειά σας. Ελιχθείτε διπλωματικά και ζητήστε την υποστήριξη ατόμων με επιρροή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θαυμάσια επιρροή της Αφροδίτης από τον Καρκίνο, στον τομέα της φιλίας σάς δίνει όλες τις δυνατότητες για σταθεροποίηση των σχέσεων και για τρυφερές και σωστές επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν κάνετε μια ενδοσκόπηση και ξεφύγετε λίγο από τα καθημερινά, η ζωή σας μπορεί να γίνει συναρπαστική. Καιρός να κατανοήσετε πώς συνδέονται οι διαφορετικές πλευρές του εαυτού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τις ενδιαφέρουσες επαφές και τις δημόσιες σχέσεις. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε στην καρδιά των γεγονότων και θα κάνετε πολλές γνωριμίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι περισσότεροι από εσάς φαίνεται να έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας στα προσωπικά σας θέματα, όμως δε σημαίνει ότι υστερείτε και στα επαγγελματικά.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT