Τα ζώδια της ημέρας (19/09)

Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα: Η επικινδυνότητα των φαντασιώσεων και των παραπλανήσεων αυξάνεται.

Elle 19 Σεπ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (19/09)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Όλα δείχνουν να κυλάνε ομαλά. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται στην δουλειά σας και προωθήστε τα θέματά σας. Αναθεωρήστε κάποιες πεπαλαιωμένες απόψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέα οράματα εμφανίζονται στον επαγγελματικό σας τομέα και η ψυχολογία σας βελτιώνεται. Βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και προωθήστε δυναμικά μια χρόνια υπόθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εξελίξεις τρέχουν με τον καλύτερο τρόπο για σας, αλλά δεν είναι ακόμα ώρα για να οριστικοποιήσετε τα συμπεράσματά σας. Αφοσιωθείτε τώρα στις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, και το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις σχέσεις σας. Όλες οι προϋποθέσεις είναι θετικές για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας. Ψυχαγωγηθείτε περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε να κάνετε εσπευσμένες κινήσεις στα οικονομικά σας, παρόλες τις πιέσεις που θα δεχτείτε. Φροντίστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ευελιξία και αισιοδοξία για το αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα ξαφνικό νέο σχετικά με ένα περιουσιακό σας θέμα, θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Ενεργοποιήστε κάποιες ιδέες σας στην δουλειά σας, και τολμήστε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας μπορεί να σας συγκλονίσουν ευχάριστα. Τώρα μπορείτε να δείτε μία κατάσταση πιο ξεκάθαρα. Μία επαφή σας θα σας οδηγήσει σε μία μεγάλη επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καλή σας φήμη φέρνει σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Τολμήστε τώρα να προωθήσετε τα σχέδιά σας και προγραμματίστε μία σύντομη ανάπαυλα για την χαλάρωσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια υπόθεσή σας μπορεί να σας αποτρέψει από το να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι σας. Αυτό σημαίνει πολλά για σας και δεν θα πρέπει να δυσανασχετήσετε με τις εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερη εντύπωση μπορεί να κάνετε σήμερα σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο και τα λόγια θα στείλουν ισχυρούς κραδασμούς στο περιβάλλον σας. Δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή σας συνεπαίρνει και σας παρασύρει σε ευχάριστες καταστάσεις. Εκφραστείτε με άνεση και ειλικρίνεια, αλλά παραδεχτείτε και κάποια λάθη σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μείνετε ακλόνητοι στις ιδέες και στα οράματά σας, και ενεργοποιήστε την φαντασία σας. Κάποιες περίεργες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας προσπαθούν να σας βάλουν στον δρόμο της επιτυχίας.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT