Τα ζώδια της ημέρας (20/05)

Ήλιος όψη με Κρόνο (72ο): Ευκαιρίες διάκρισης και επιτυχίας σε ότι αφορά στη διαχείριση του υλικού κόσμου.

Elle 20 Μαΐ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (20/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 20 Μαΐου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Ανασυγκροτηθείτε προκειμένου να μπείτε σε μια καλύτερη πορεία ζωής, αποφύγετε τις ψυχοφθόρες καταστάσεις και καθετί που έχει υψηλό ψυχικό κόστος.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εξελίξεις σας βοηθούν να περάσετε σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, έστω και αν χρειαστεί να διακόψετε μια συνεργασία και να αρχίσετε μια άλλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε την ανάγκη της επέκτασης και της κατάκτησης και το δικαιούστε φυσικά, αυτό, όμως, δεν χρειάζεται να σας φέρει νευρικότητα, άγχος και εμπόλεμα ένστικτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα γεγονότα αυτής της περιόδου επηρεάζουν πολύ την ψυχολογική σας διάθεση, δείτε τις υποχρεώσεις σας ως δημιουργική έκφραση και όχι ως αποστολή που σας έχει γίνει βραχνάς.

ΛΕΩΝ

Δείξτε καλύτερα κατανόηση, αντί να χάνεστε μέσα σε λεπτομέρειες που μπορεί μεν να έχουν σημασία σας, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τους άλλους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πιέσεις σας είναι άκαρπες αν δεν αφήνετε τους άλλους να εκδηλώνουν αυτά που θέλουν, όταν το θέλουν. Υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτείτε από την προκλητική τους στάση.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας γύρω από τις «κτήσεις» και τις «κατακτήσεις» σας. Διώξτε μακριά σας εγωισμό και καταπίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείτε τα πράγματα με ένα νέο πνεύμα και αναβαθμίστε σε ένα ανώτερο επίπεδο τις προσωπικές, τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι καιροί αλλάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ατμόσφαιρα που επικρατεί μέσα στο ίδιο σας το σπίτι δεν φαίνεται να είναι ιδανική και ίσως είναι απαραίτητο πια να επανεξετάσετε τι σημαίνει «ισοτιμία» στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αποφασιστικότητα και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε αυτό το διάστημα θα είναι σημαντικές και θα αναγκάσουν κάποια άτομα από το περιβάλλον σας να πάψουν να γκρινιάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευαισθησία της σημερινής ημέρας εντοπίζεται κυρίως στον τομέα της υγείας και ειδικότερα επηρεάζει το νευρικό σας σύστημα που επιβαρύνεται από τις εσωτερικές σας εντάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολύ έντονη η επίδραση του Άρη από τον Κριό. Αυτό μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο, καθώς έχετε την αίσθηση ότι βαδίζετε σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT