Τα ζώδια της ημέρας (20/05)

H Αφροδίτη είναι σε αρμονία με τον Κρόνο σήμερα. Θεμελίωση ή και επισημοποίηση σχέσεων και συνεργασιών για πολλά από τα ζώδια.

Elle 20 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (20/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 20 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά περιέργως πως, κάτι τέτοιο δεν σας προκαλεί ανησυχία. Καλύτερα να έχει άλλος την ευθύνη στα πρακτικά ζητήματα.

Ταύρος

Είναι καιρός που επιθυμούσατε να αναλάβει κάποιος άλλος μερίδιο της ευθύνης στα πρακτικά , καθημερινά σας ζητήματα, αλλά και να μπει μια κάποια σχετική τάξη στο προσωπικό σας καταφύγιο που είναι η οικογένεια.

Δίδυμοι

Αν εκφραστείτε με μέτρο, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε αυτό που επιδιώκετε και που δεν είναι άλλο από τη συνεννόηση με το σύντροφό σας και την μεγαλύτερη προσοχή του.

Καρκίνος

Ξέρετε ότι κανείς δεν μπορεί να σας αρνηθεί το οτιδήποτε, αυτή τη φορά όμως μοιραστείτε κι εσείς μέρος του τροπαίου. Το αξίζει αν πρόκειται για τον σύντροφό σας.

Λέων

Η ανυπομονησία μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες και να αλλάξει η να καθυστερήσει τη ροή αλλά και την καλή έκβαση των επιδιώξεών σας.

Παρθένος

Φροντίστε να κάνετε απολύτως σαφή τη στάση σας, να προβάλλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και να δημιουργήσετε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον στην εργασία.

Ζυγός

Όσο κι αν κάποιοι εξωτερικοί και αστάθμητοι παράγοντες έφεραν αλλαγή στο σημερινό σας πρόγραμμα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να πείτε και να κάνετε αυτά που πρέπει.

Σκορπιός

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι το απρόοπτο σας ταιριάζει καλύτερα, σας ξεκουράζει και σας ανανεώνει. Κάποιος νέος σκοπός είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του.

Τοξότης

Πολύ θα χαίρονταν οι δικοί σας άνθρωποι αν σας έβλεπαν χαλαρούς και αισιόδοξους. Τα δύσκολα σενάρια που κάνετε για το μέλλον μάλλον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Όσο και αν προσπαθείτε να ερμηνεύσετε στάσεις και συμπεριφορές, είναι δύσκολο τώρα, να βγάλετε σαφή συμπεράσματα. Οι άλλοι σας θέλουν αλλιώς!

Υδροχόος

Απομακρυνθείτε από εστίες έντασης και εκνευρισμού και βάλτε και πάλι τις σκέψεις και τα αισθήματά σας σε ορθή τροχιά. Ένα δικό σας χαμόγελο λειτουργεί πολύ καθησυχαστικά για τους άλλους που είναι δίπλα σας.

Ιχθύες

Συναισθηματικά εξακολουθείτε να νιώθετε ανικανοποίητοι, αλλά έτοιμοι να θυσιάσετε μέρος της προσωπικής σας ασφάλειας στην επιδίωξη της κατάλληλης για σας αισθηματικής συντροφιάς.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT