Τα ζώδια της ημέρας (20/09)

Σελήνη σε αντίθεση με Δία και Ουρανό: Ο αιφνιδιασμός της χαράς, ή του εμποδίου δοκιμάζει την ανθρώπινη ψυχή.

Elle 20 Σεπ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (20/09)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Μια μεγάλη ευκαιρία μπορεί να σας παρουσιαστεί, που όμως δεν θα πρέπει να βιαστείτε στην υλοποίησή της. Καλή μέρα να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τον προϋπολογισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιο βασικό σας χρηματοοικονομικό εμπόδιο αρχίζει σιγά – σιγά και ξεπερνιέται. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε να επαναπροσδιορίσετε κάποιους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερα ευαίσθητοι εμφανίζεστε σήμερα, και ένα ξαφνικό νέο από την δουλειά σας μπορεί να σας ταράξει. Ίσως όμως αποβεί εις όφελός σας. Οι σχέσεις σας πάντως ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Ένα περιουσιακό σας θέμα μπορεί να πάρει μία θετική τροπή τώρα. Ξαφνικά επαγγελματικά προβλήματα σας αποσυντονίζουν

ΛΕΩΝ
Αφεθείτε ελεύθεροι και κινηθείτε στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα βοηθητικό για σας σήμερα. Διαχειριστείτε με εχεμύθεια κάποια οικονομικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις αναμένονται. Κρατείστε την ψυχραιμία σας. Μην δίνετε σημασία σε εμπαθείς συμπεριφορές γύρω σας, και κάντε απλά την δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ
Κάτι αλλάζει στην δουλειά σας, και οι θετικές προοπτικές αναπτερώνουν τις ελπίδες σας. Αναγνωρίστε κάποιο γραφειοκρατικό εμπόδιο που τελικά θα σας βγει σε καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσέξτε τι υπογράφετε, και μην υπόσχεστε πράγματα για τα οποία δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε. Μην γίνεστε απρόσεκτοι ή και εριστικοί στην δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οικονομικά θέματα είναι πολύ σημαντικά τώρα, και σήμερα μπορεί να κλείσετε μια συμφωνία αντίστοιχου περιεχομένου. Φανείτε πιο επιφυλακτικοί όσον αφορά σε αυτά που σας υπόσχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρμονία χαρακτηρίζει τις σχέσεις σας αυτή την περίοδο, και τώρα μπορείτε να κάνετε κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις. Η επαγγελματική σας ζωή σταθεροποιείται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία αξιοποιήσιμη μέρα για τα οικονομικά σας και την επαγγελματική σας ζωή. Ενεργοποιηθείτε και προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

ΙΧΘΕΙΣ
Μία θετική μέρα, που θα σας φέρει όμως αντιμέτωπους με Μία κρίσιμη εξέλιξη. Τα προβλήματά σας σε μία υπόθεσή σας οδηγούνται στο τέλος τους, αν επιδείξετε την αρμόζουσα υπευθυνότητα τώρα.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT