Τα ζώδια της ημέρας (20/11)

Άρης σε όψη με Ουρανό. Έλλειψη τακτ στις επιδιώξεις θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Elle 20 Νοε. 22
Τα ζώδια της ημέρας (20/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Νοεμβρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε την περίοδο αυτή να καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από κάποιες περίεργες συμπεριφορές τού συντρόφου σας. Μάλλον όμως δεν θα απογοητευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια καλύτερη εποχή αρχίζει τώρα για σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αρχίζουν να αποσυμπιέζονται, και θα μπορέσετε να αναδείξετε πιο εύκολα τα δημιουργικά σας ταλέντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναζητήστε τον έρωτα και εκφραστείτε  πιο ελεύθερα στο περιβάλλον σας. Οι όμορφες μέρες περνούν γρήγορα, και η εργασία σας θα γίνει δύσκολη και πιο απαιτητική για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια καθημερινά προβλήματα θα απαιτήσουν προσωρινά την προσοχή σας. Φροντίστε πάντως να είστε ιδιαίτερα συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ

Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις σας, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Η διπλωματία σας θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία. Φανείτε όμως πιο προσεχτικοί σήμερα στις μετακινήσεις σας, και περιορίστε τα περιττά λόγια.

ΖΥΓΟΣ

Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και φανείτε πιο συγκαταβατικοί με τον σύντροφό σας. Οικονομικές υποχρεώσεις μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην διασκέδασή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα επιβραβεύσει τις καλές προσωπικές σας προσπάθειες. Μια επιτυχία θα ανεβάσει αισθητά το ψυχολογικό κλίμα στην δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το οικογενειακό σας περιβάλλον σας φορτίζει επικίνδυνα, και εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ζημιές και καυγάδες. Δείξτε περισσότερη ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε σήμερα με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, και προσπαθήστε να ιεραρχήσετε τα θέματά σας. Η μέρα είναι δύσκολη και απαιτεί όλη σας την υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εντάσεις αρχίζουν να αποσυμπιέζονται, αλλά κάποιοι παράμετροι στην καθημερινότητά σας πρέπει να αναπροσαρμοστούν. Φανείτε πιο ευέλικτοι στις κινήσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Βρείτε τις καλύτερες ισορροπίες και ξαναβάλτε τα πράγματα στην θέση τους. Ολοκληρώστε κάποιες νομότυπες υποχρεώσεις σας, και προετοιμαστείτε για έναν καυτό εργασιακά Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT