Τα ζώδια της ημέρας (20/12)

Ήλιος εξάγωνο με Δία και Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό: Μέρα τυχερή για επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα.

Elle 20 Δεκ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (20/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 20 Δεκεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οικονομικά διαχειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, αλλά δεχτείτε τις συμβουλές και τις προτροπές εκείνων που εμπιστεύεστε και σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν με τον τρόπο τους.

Ταύρος

Δείξτε υπομονή και χειριστείτε κατάλληλα τον χρόνο στη σύναψη συμφωνιών που αφορούν στο μέλλον σας! Αποφύγετε την υπερβολική κούραση και το άγχος!

Δίδυμοι

Μην μένετε στο περιθώριο στην εργασία, ιδιαίτερα όσοι απασχολείστε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και στις ανάγκες σας.

Καρκίνος

Οικονομικά φαίνεται να υπάρχει βελτίωση αλλά όχι τόσο καθοριστική όσο θα περιμένατε. Κινηθείτε ανάλογα με τις δυνατότητές σας για να ξεπεράσετε εμπόδια.

Λέων

Αποφύγετε λάθη του παρελθόντος και μην εμπιστεύεστε ιδιαίτερα τον παράγοντα της τύχης αυτήν την εβδομάδα! Επωφεληθείτε από μια χρήσιμη πληροφορία!

Παρθένος

Είναι καιρός να διεκδικήσετε περισσότερο χώρο σε αυτά που κάνετε. Η καλώς νοούμενη φιλοδοξία πρέπει να βγει στην επιφάνεια και να αποδώσει καρπούς.

Ζυγός

Είναι αλήθεια πως έχετε να τακτοποιήσετε πολλά ζητήματα που σας αναστατώνουν. Ξεκινήστε από τα εύκολα και συνεχίστε αργότερα με τα πιο δύσκολα!

Σκορπιός

Οι ανταγωνισμοί στην εργασία μπορεί να σας εγκλωβίσουν σε λάθος εκτιμήσεις. Αισθηματικά είναι η περίοδος των σταθερών επιδιώξεων.

Τοξότης

Συνέρχεστε από ταλαιπωρίες και συνειδητοποιείτε ποιοι είναι δίπλα σας ουσιαστικά. Μην παίζετε το παιχνίδι των άλλων και μην κρύβετε την αλήθεια γιατί δεν θέλετε να τους στεναχωρήσετε.

Αιγόκερως

Το φιλικό και συγγενικό σας περιβάλλον σας απασχολεί περισσότερο από όσο χρειάζεται. Αλλάξτε συμπεριφορά και μην επωμίζεστε ευθύνες που δεν σας αντιστοιχούν.

Υδροχόος

Είναι καιρός να κάνετε κάποια τολμηρά βήματα όσον αφορά στις κάθε είδους επιδιώξεις σας. Αισθηματικά, αν και υπάρχουν διαφωνίες, η ουσία δεν αλλάζει!

Ιχθύες

Φανείτε ψύχραιμοι απέναντι σε προκλήσεις. Διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Επιτρέψτε στον σύντροφό σας μια πιο ενεργή συμμετοχή σε θέματα που σας προβληματίζουν!

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT