Τα ζώδια της ημέρας (21/05)

Με το τετράγωνο Ήλιου με Δία να θυμάστε πως η σκληρή δουλειά βοηθά περισσότερο από τις υπερβολές και την υπέρμετρη φιλοδοξία.

Elle 21 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (21/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 21 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην φοβάστε τα αχαρτογράφητα νερά που σας βάζει να κολυμπήσετε. Κερδισμένοι θα βγείτε!

Ταύρος

Έχετε σημαντική ενίσχυση από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και η μέρα προβλέπεται ευχάριστη. Επικεντρωθείτε σε χρήσιμα γεγονότα.

Δίδυμοι

Επωφεληθείτε από τα μικρά διαστήματα χαλάρωσης για να γεμίσετε αισιοδοξία, να βάλετε κάποια πράγματα και σκέψεις σε τάξη και να καταλάβετε ότι τα σχέδιά σας, που δεν μπορούν να υλοποιηθούν τώρα, χρειάζονται απλά λίγο ακόμα χρόνο.

Καρκίνος

Διατηρήστε τα προνόμια στην εργασία. Συνεργαστείτε με εκείνους που μπορούν να σας ωφελήσουν. Σταματήστε μια άκαρπη επιδίωξη.

Λέων

Δεν χρειάζεται να κάνετε κατά μέτωπο επίθεση σε ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν καλά, ή σε εκείνους που αντιτίθενται στους σκοπούς σας. Φανείτε πιο διπλωμάτες!

Παρθένος

Κατά βάθος γνωρίζετε ότι θα περάσει το δικό σας, σε θέματα ανταγωνισμού στην εργασία και στο σπίτι αλλά, απλά, θέλει λίγη περισσότερη υπομονή και αντοχή εκ μέρους σας. Ευτυχώς διαθέτετε και από τα δύο.

Ζυγός

Φυσάει ούριος άνεμος στα πανιά σας και σαν επιδέξιος καπετάνιος που είστε, φτάνετε σώοι και αβλαβείς στον προορισμό σας. Αισθηματικά φροντίστε να αποφύγετε την υπερβολή σε αυτά που υπόσχεστε!

Σκορπιός

Μείνετε μακριά από εντάσεις και έγνοιες καθώς αν δεν το κάνετε ανοίγετε περισσότερα μέτωπα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε.

Τοξότης

Σήμερα μπορείτε να πείτε αυτά που θέλετε και να περάσετε μηνύματα που θα έχουν ευνοϊκό αντίκτυπο είτε στο σύντροφό σας, είτε στην οικογένεια.

Αιγόκερως

Περάστε μια πιο ήσυχη μέρα από τις προηγούμενες. Χαλαρώστε και απολαύστε! Οι άλλοι ανοίγουν δρόμο κι εσείς ακολουθείτε πιο ξεκούραστα και πιο ανάλαφρα.

Υδροχόος

Οργανώστε τις δραστηριότητες της ημέρας που σας ανήκει, δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε νέους φίλους, μέσω της επικοινωνίας και της κατανόησης.

Ιχθύες

Παίζετε μπάλα σε ένα πολύ μεγάλο γήπεδο και αν τρέχετε παντού προβλέπεται πολύ σύντομα να εξαντληθείτε. Προφυλάξτε την εστία σας από αιφνιδιαστικές επιθέσεις και θα γίνετε στο τέλος ο ήρωας του αγώνα.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT