Τα ζώδια της ημέρας (22/05)

Ήλιος ημιτετράγωνο με Άρη: Προσοχή στα ατυχήματα, στις διαφωνίες, προσοχή στις αντιπαραθέσεις και στις κρίσεις.

Elle 22 Μαΐ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (22/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 22 Μαΐου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να βρείτε ευαίσθητες ισορροπίες σε μία δύσκολη κατάσταση με τον σύντροφό σας. Ασχοληθείτε με την τέχνη και ξεφύγετε από τα άγχη των ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία. Ανακαλύψτε τον έρωτα και εκφραστείτε ελεύθερα στο έτερον ήμισυ. Προσπαθήστε να προβάλετε τα χαρίσματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κρίση σας είναι άριστη και οι όποιες οικονομικές σας αποφάσεις θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η απροσεξία σας θα σας οδηγήσει σε κάποιες ζημιές στο περιβάλλον τού σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία καλύτερη εποχή αρχίζει τώρα για σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αρχίζουν να αποσυμπιέζονται. Μην κάνετε όμως βεβιασμένες επενδυτικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Κάντε κάποιες μικρές θυσίες για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Οι επόμενες μέρες μέχρι το τέλος του Μαΐου θα σας αποζημιώσουν με το παραπάνω γι’ αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απολαύστε την περίοδο αυτή την ευτυχία που μπορεί να σας προσφέρει το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει σε οικονομικές επιτυχίες.

ΖΥΓΟΣ

Μία ιδανική μέρα για να απολαύσετε την ερωτική ή και ρομαντική διάθεση του συντρόφου σας. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτη μία σπάνια ευκαιρία στην αισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία γενικά πολύ καλή μέρα, που μπορεί να σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο, στην δουλειά σας, τα αισθηματικά σας και στην καριέρα σας. Ακούστε το ένστικτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε απόψε το βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο και δείξτε του τρυφερότητα και αγάπη. Προσπαθήστε να διορθώσετε λάθη που κάνατε τις προηγούμενες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ήρεμη μέρα που θα σας βοηθήσει να κάνετε μία ανασκόπηση των πεπραγμένων και να ανασυνταχτείτε για την συνέχεια. Μην προγραμματίζετε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρείτε τα με τον εαυτό σας, και καθορίστε κάποιους καινούργιους στόχους στην ζωή σας. Η μέρα βοηθάει τον διαλογισμό και την προσωπική σας συγκέντρωση.

ΙΧΘΕΙΣ

Μία θαυμάσια μέρα για να κάνετε εποικοδομητικές επαφές και διαπραγματεύσεις, ειδικά αν θέλετε να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας που εξαρτώνται από τρίτους. Δείξτε την αυθεντικότητά σας.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT