Τα ζώδια της ημέρας (22/05)

Όψη τριγώνου Σελήνης με Ήλιο: Επιτέλους μια ημέρα τυχερή και δημιουργική για τα περισσότερα ζώδια.

Elle 22 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (22/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 22 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Απομακρυνθείτε από σκέψεις που σας φοβίζουν, ελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας στην όποια κοινωνική σας ζωή και γενικά, λειτουργήστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία σήμερα.

Ταύρος

Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να προωθήσετε επιδιώξεις που θα βελτιώσουν τα έσοδα σας.

Δίδυμοι

Η μέρα σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τι μπορείτε να έχετε και πόσο και ποιους μπορείτε να χαρείτε ή όχι.

Καρκίνος

Κάποιες βασικές υποχρεώσεις σας παραμένουν δεδομένες καθώς και μία τρέχουσα δουλειά μπορεί να καθυστερήσει να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Λέων

Σκεφτείτε και κάνετε έξυπνες συναισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις. Υλοποιήστε μια ιδέα ή ένα σχέδιο που βρίσκεται για πολύ καιρό σε αναμονή.

Παρθένος

Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να προωθήσετε αγοραπωλησίες όπου η ρευστότητα χρημάτων που θα πάρετε θα κλείσει εκκρεμότητες ή ένα μόνιμο άγχος.

Ζυγός

Αρκετοί από εσάς θα περιοριστείτε περισσότερο στα έξοδά σας. Φροντίστε όμως να ανταποκριθείτε και να καλύψετε τις υποχρεώσεις της οικογένειας που σας αναλογούν.

Σκορπιός

Προσοχή σε κρυολογήματα, σε προβλήματα του αναπνευστικού, σε φλεγμονές στο λαιμό και σε προβλήματα που καραδοκούν αυτήν την εποχή.

Τοξότης

Η επαγγελματική σας φιλοδοξία θα προκαλέσει υπερένταση και θα αναμοχλεύσει τα βαθύτερα ψυχολογικά σας προβλήματα.

Αιγόκερως

Ίσως δεν θα έπρεπε να αφεθείτε σε οτιδήποτε σας θυμίζει τα λάθη ή τις απογοητεύσεις του παρελθόντος, αρκεί να προσπαθήστε να μην τα επαναλάβετε.

Υδροχόος

Οργανώστε καλύτερα τις επιδιώξεις σας, προνοήστε για δυσκολίες στα οικονομικά σας και αναζητήστε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ιχθύες

Αντιξοότητες δεν θα λείψουν ούτε από την εργασία σας και κάποιοι θα έχετε ευαισθητοποίηση και στην υγεία σας. Ενισχύστε την άμυνα σας χωρίς πολλά λόγια.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT