Τα ζώδια της ημέρας (23/02)

Ερμής γωνία 30ο με Πλούτωνα: Επιτυχία σε έξυπνες επικοινωνιακές πρωτοβουλίες.

Elle 23 Φεβ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (23/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 23 Φεβρουαρίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Κάποιος προβληματισμός, ίσως στις οικονομικές ή συναισθηματικές σας διεκδικήσεις, θα μπορούσε να δυσκολέψει τη γραμμή επικοινωνίας με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλοδεχθείτε τα απρόοπτα της ημέρας και μην κρατάτε πάντα αποστάσεις, αξιοποιήστε μια νέα γνωριμία και μην μένετε μόνοι, τουλάχιστον οι αδέσμευτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βάλτε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας, προκειμένου ν’ αποφύγετε την κούραση. Οδηγείτε με αυτοσυγκέντρωση, αν θέλετε να αποφύγετε κάποιο ατύχημα από αφηρημάδα ή απρονοησία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με διακυμάνσεις προβλέπεται να περάσει η μέρα τόσο στην οικογένεια όσο και στην επαγγελματική ζωή. Φροντίστε μόνο να μην ταραχτείτε, έστω και αν βγείτε έξω από τα νερά σας.

ΛΕΩΝ

Μην βιάζεστε να συμφωνήσετε ή να υπογράψετε έγγραφα που θα μπορούσαν να σας δεσμεύσουν μακροχρόνια, σκεφτείτε το δύο φορές, και κυρίως μην ξεπερνάτε τα όρια των δυνατοτήτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κινηθείτε σήμερα επιφυλακτικά, αλλά και με διπλωματικό τρόπο, σε κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν και φροντίστε για τη γρήγορη και σωστή επίλυσή τους.

ΖΥΓΟΣ

Υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας χωρίς να φτάνετε σε υπερβολές. Οι πετυχημένες καταρχήν επαφές σας δεν υπόσχονται απαραιτήτως και διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια απρογραμμάτιστη βραδινή έξοδος σήμερα Παρασκευή θα σας χαρίσει χαρούμενες στιγμές και θα είναι ένα μικρό διάλειμμα στο άγχος της ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιτρέπετε στα προβλήματα να σας απομακρύνουν και να μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Σκεφτείτε για άλλη μια φορά πρακτικά, όπως ταιριάζει στους εκπροσώπους του δικού σας ζωδίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν προβλέπεται να περάσετε μια ήσυχη ημέρα, γεγονότα και καταστάσεις σας φέρνουν στο προσκήνιο και εσείς οφείλετε να είστε σε εγρήγορση προκειμένου να ανταποκριθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά φαίνεται να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο της σημερινής ημέρας. Τακτοποιήστε λοιπόν εκκρεμότητες που υπάρχουν ήδη και μην ενδώσετε στη διάθεση σπατάλης.

ΙΧΘΕΙΣ

Πλησιάστε με καλή διάθεση τους συγγενείς και τους φίλους, με τους οποίους είχατε τυχόν διαφορές στο παρελθόν, προκειμένου να προλάβετε μια εκρηκτική ένταση.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: