Τα ζώδια της ημέρας (23/05)

Τετράγωνο Ερμή με Ποσειδώνα: Δώστε μεγάλη προσοχή σε ψέματα, απώλειες, ή απάτες.

Elle 23 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (23/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 23 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Το ανικανοποίητο επηρεάζει άμεσα τις τρέχουσες υποθέσεις και κυρίως την αισθηματική σας ζωή.

Ταύρος

Η υπερένταση και ο εκνευρισμός θα χαρακτηρίσει το κλίμα της ημέρας. Αποφύγετε εντάσεις που δεν σας εξυπηρετούν.

Δίδυμοι

Αποδεχτείτε τις αλλαγές που είναι μη αναστρέψιμες και μην βιάζεστε να κρίνετε αυτά που φέρνουν οι αλλαγές που πραγματοποιούνται τώρα.

Καρκίνος

Καταβάλετε ειλικρινείς προσπάθειες στις σχέσεις εκείνες που μπορούν να σωθούν από τις θύελλες γεγονότων ή από ανύποπτες παρεξηγήσεις.

Λέων

Μην αμελείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, εκμεταλλευτείτε διεξόδους για να βγείτε από μια δύσκολη θέση, υπερασπιστείτε την δουλειά σας και ότι μπορεί να σας βοηθήσει οικονομικά.

Παρθένος

Προσαρμοστείτε στις αλλαγές που επιβάλλει η όλη κατάσταση. Το γενικότερο κλίμα ευνοεί κάποιες μυστικές δράσεις με σκοπό την επαγγελματική σας πρόοδο.

Ζυγός

Η δραστηριότητα σας πρέπει να είναι οργανωμένη και προγραμματισμένη αν θέλετε τα αποτελέσματα των κόπων σας να σας ανταμείψουν.

Σκορπιός

Η μέρα επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σας. αποφύγετε να καταπιεστείτε με πολλά πράγματα αυτή την περίοδο και προσαρμοστείτε στις αλλαγές που θα φέρουν τα γεγονότα.

Τοξότης

Επιμεληθείτε καλύτερα την κοινωνική σας ζωή και τις δημόσιες εμφανίσεις σας. Προσοχή στη χρήση μηχανημάτων και στην οδήγηση.

Αιγόκερως

Η μέρα συνεχίζει να αναμοχλεύει θέματα που αφορούν το σπίτι. Ερωτικά οι επιδόσεις σας είναι καλές αλλά και οι ανταποκρίσεις από την άλλη πλευρά μπορούν να γίνουν καλύτερες.

Υδροχόος

Αποφύγετε τις απροσεξίες και την άσκοπη κατανάλωση χρόνου και χρήματος. Οργανωθείτε καλύτερα στην εργασία σας. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι ιδανικές, αλλά ακόμα και έτσι έχετε ευκαιρίες

Ιχθύες

Παρόλο που οι δυσκολίες αισθηματικές ή οικονομικές, υποχωρούν κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ο εκνευρισμός σας προβλέπεται ότι θα διατηρηθεί.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT