Τα ζώδια της ημέρας (24/02)

Πανσέληνος. Αφροδίτη γωνία 30ο με Κρόνο- Ήλιος παραλληλία με Κρόνο; Η πίεση των καθηκόντων μειώνει τη διάθεση της αυτονομίας

Elle 24 Φεβ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (24/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 24 Φεβρουαρίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Οι σχέσεις αλλά και οι διαφορές με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο. Φερθείτε με διπλωματικό και έξυπνο τρόπο και μην είστε απόλυτοι στις κρίσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σας, όχι όμως πάντα και αξιόλογες. Κινηθείτε ανάλογα με τη δική σας διάθεση κι επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκτονωθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βάλτε ένα μέτρο στο άγχος, αλλά και στις καταχρήσεις του φαγητού ή και της δουλειάς σας. Μην επιτρέψετε στο άγχος της ημέρας να γίνει αιτία εκνευρισμού και σπατάλης δυνάμεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις και τη χρυσή τομή στα θέματα που σας απασχολούν. Επιλέξτε για απόψε συντροφιές όπου δεν θα νιώθετε καταπιεσμένοι.

ΛΕΩΝ
Καιρός να διευθετήσετε κάποιες περιουσιακές ή κληρονομικές εκκρεμότητες με συνέπεια και λογική, γιατί ενδέχεται να εμποδιστούν από αντιδράσεις συγγενικών προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απρόοπτα γεγονότα σήμερα ίσως έρχονται να ταράξουν τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

ΖΥΓΟΣ
Καθώς οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις φαίνεται να σας πιέζουν τελευταίως έχετε την τάση να αντιδράτε στο κατεστημένο, προκαλώντας ίσως εύλογες αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης που κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα μπορούσε να φέρει κάποια ένταση στις φιλικές σας σχέσεις, οι οποίες όμως θα εγείρουν γενικότερα ζητήματα και δικές σας αδυναμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις της στιγμής που θα μπορούσαν να είναι και λανθασμένες. Προχωρήστε κόντρα στις αντιξοότητες και δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Κρόνος στους Ιχθύς ενδέχεται να φέρει απρόοπτα στη ζωή σας την περίοδο αυτή. Η διπλωματική αντιμετώπιση των καταστάσεων είναι πάντα η καλύτερη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην ξεχνάτε πως οι υποσχέσεις των άλλων προς εσάς για εύκολο κέρδος κρύβουν καμιά φορά παγίδες. Κινηθείτε προσεκτικά και ύστερα από κάποια έρευνα.

ΙΧΘΕΙΣ
Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε υπερβολές στη συμπεριφορά σας και να μην κρίνετε με παρορμητικό τρόπο πρόσωπα και πράγματα για να μην κριθείτε και εσείς.

Cover Photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT