Τα ζώδια της ημέρας (24/04)

Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό. Η έμπνευση και η σύμπτωση συμπορεύονται. Παρορμήσεις και αναγκαίες αποφάσεις για κάποια ΄ζω

Elle 24 Απρ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (24/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 24 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Σήμερα δεν θα λείψουν αντιξοότητες, αναστατώσεις και η εκδήλωση μη αναμενόμενων περιστατικών. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία, αυτοσχεδιασμό σε ώρα ανάγκης και πειθαρχία στο κυριαρχούν κλίμα.

Ταύρος

Δεν συμφέρουν οι πειραματισμοί. Καταπολεμήστε το άγχος και την απαισιοδοξία σας. Προσέξτε επίσης την ασφάλεια και την υγεία σας καθώς και την εξέλιξη των επαγγελματικών σας συμφερόντων.

Δίδυμοι

Ένα λάθος τώρα μπορεί να δώσει δυσάρεστες συνέπειες και εσείς πρέπει να σκέπτεστε διπλά πριν πάρετε αποφάσεις. Αισθηματικά φανείτε ειλικρινείς στις εξηγήσεις σας.

Καρκίνος

Οι πλανητικοί συνδυασμοί καλλιεργούν καινούργιες δυσκολίες ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Η μέρα δίνει έμφαση στα γεγονότα που θα εκδηλωθούν αλλά και στην ανάγκη επέμβασης σας σε αυτά.

Λέων

Θα μπορέσετε να έχετε επιτυχίες στις προσπάθειες που θα καταβάλετε αλλά και πάλι δεν θα λείψουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια για να φτάσετε στους τελικούς προορισμούς σας.

Παρθένος

Οι μέρες αυτές θα έχουν έντονο και κουραστικό χαρακτήρα για εσάς. Μια ένταση θα επηρεάσει τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή και στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ζυγός

Μην είστε παρορμητικοί και εγωιστικά αδιάλλακτοι. Εντάσεις θα παρατηρούν στο οικογενειακό περιβάλλον και στις σχέσεις με δικούς σας ανθρώπους.

Σκορπιός

Η περίοδος είναι περισσότερο πειραματική και μεταβατική. Μια πρόταση ή μια οικονομική βοήθεια θα ενισχύσουν το ηθικό σας.
Φανείτε περισσότερο ζηλωτές στην δουλειά σας.

Τοξότης

Πρέπει να είστε σε θέση να επιλέξετε σωστά ότι είναι χρήσιμο και ενδιαφέρον για εσάς. Ξεκαθαρίστε από τα αισθήματα σας τα στοιχεία της ψευδαίσθησης. Ενισχύστε την άμυνα σας απέναντι στους αντίπαλους σας και μην αφήνετε τους άλλους να κερδίζουν εις βάρος σας.

Αιγόκερως

Πολύ κίνηση προβλέπεται για το υπόλοιπο της εβδομάδας που εντείνει τις συζητήσεις, τις μετακινήσεις και αυξάνει τα διάφορα περιστατικά. Αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα.

Υδροχόος

Αλλάζει η καθημερινότητα, κάτω από το βάρος νέων γεγονότων. Χαρακτηριστικές θα είναι οι αμφιταλαντεύσεις των οικονομικών σας
Μην εξανεμίζετε μια είσπραξη και μην αμελείτε υποχρεώσεις που μπορεί να σας δώσουν δυσάρεστες συνέπειες.

Ιχθύες

Γίνετε πιο ρεαλιστές και μάθετε να αξιολογείτε σωστά τις ανάγκες σας κυρίως μην καταργείτε τις πιθανότητες που έχετε και οι οποίες σας χαρακτηρίζουν πιο τυχερούς από όλα τα αλλά ζώδια. Μην αφήνετε ευκαιρίες να χάνονται.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT