Τα ζώδια της ημέρας (24/05)

Άρης γωνία 30ο με Κρόνο - Αφροδίτη γωνία 72ο με Κρόνο: Η ερωτική πρόθεση θα φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα σε πολλούς, αλλά δεν θα λείψουν και οι δοκιμασίες για άλλο.

Elle 24 Μαΐ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (24/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 24 Μαΐου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Πολύ ευνοϊκή αυτή η περίοδος για καλύτερες δημόσιες σχέσεις, για επιτυχή επαγγελματικά ταξίδια. Θαυμάσιες προοπτικές για την καριέρα σας, αλλά και για την ανάκαμψη των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέρα κατάλληλη για να βάλετε μία τάξη στις υποχρεώσεις. Μην παρασύρεστε από άτομα που θα ήθελαν να σας δουν να φρενάρετε τις φιλοδοξίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πλανητικές όψεις των ημερών σας κάνουν ευάλωτους και υπερευαίσθητους στις προσωπικές σας σχέσεις, απομακρύνετε εκνευρισμό και υπόγειες εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χωρίς να χάνετε τις ευαισθησίες σας μπορείτε να γίνετε διασκεδαστικοί, ευχάριστοι και πανταχού παρόντες. Οι γνωριμίες είναι πολλές, ευχάριστες και προκλητικές.

ΛΕΩΝ

Παρ’ όλες τις αντιδράσεις που μπορεί να συναντάτε αυτό το διάστημα το βέβαιο είναι ότι τελικά θα καταφέρετε να κάνετε μια καινούργια αρχή. Ερωτικά, μπορείτε να πετύχετε κάτι που σας αφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα. Πάρτε πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε λύσεις προβλημάτων προσωπικών.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε οτιδήποτε δείχνει ξεκάθαρα τη δυσκολία του και αφήστε τους άλλους να αποκαλυφθούν πρώτοι. Άλλο η καλή πρόθεση κι άλλο η τάση που έχουν να ρυθμίζουν τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν θέλετε να υπάρχει μια αρμονία στο σπιτικό σας, βάλτε τα πράγματα στη θέση τους και μην αφήνετε άλλους να ορίζουν τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα στις πολλές σας δραστηριότητες βρείτε χρόνο για διασκέδαση, αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πόση ανάγκη έχετε από τη σιγουριά της «συνύπαρξης».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καιρός να αφήσετε για λίγο τα «πρέπει» της ζωής και να διασκεδάσετε, να απολαύσετε κάποιο θέαμα, να βγείτε με φίλους και να κουβεντιάσετε έξυπνα κι ανέμελα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήστε τους κυκλοθυμικούς συναισθηματισμούς και επιτρέψτε στον τρυφερό αισθησιασμό σας να σας φέρει πολύ κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη την τελευταία της μέρα στον Ταύρο, τονίζουν την εξωστρέφειά σας, αλλά και την περιέργεια να μάθετε καθετί γύρω σας. Καιρός να ακούσετε τις απόψεις και τις ανάγκες των άλλων.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT