Τα ζώδια της ημέρας (24/05)

Σήμερα η Αφροδίτη είναι σε αρμονία και παραλληλία με Άρη. Το ένστικτο επεμβαίνει στις αισθηματικές υποθέσεις για πολλά ζώδια.

Elle 24 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (24/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 24 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αποφύγετε να έχετε βιασύνη και παρορμητική αντίδραση. Τίποτα δεν γίνεται αμέσως και μάλιστα αυτή την περίοδο.

Ταύρος

Βρείτε την πορεία που οδηγεί προς τη διέξοδο που χρειάζεστε και αποδεχτείτε μια εξέλιξη στην αισθηματική ή στην επιχειρηματική σας ζωή.

Δίδυμοι

Συνειδητοποιήστε ότι περνάτε ένα μεγάλο μεταβατικό στάδιο, αρκετά δύσκολο για την ευαίσθητη φύση σας.

Καρκίνος

Όλοι οι τομείς μπορεί να λειτουργήσουν για να σας καλύψουν. Καλλιεργήστε και εσείς την ψυχραιμία και την υπομονή στην συμπεριφορά σας.

Λέων

Υπερασπίστε οτιδήποτε και όποιον αγαπάτε. Γίνετε πιο τολμηροί στη συμπεριφορά σας και καλύψτε πιο αποτελεσματικά τις εμφανείς αδυναμίες σας.

Παρθένος

Προσέξτε ώστε να μην αφήσετε τα γεγονότα σήμερα να αναστατώσουν την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή και δράση.

Ζυγός

Αυτό που χρειάζεστε σήμερα στις επιδιώξεις σας είναι το θάρρος και η ψυχραιμία. Φροντίστε πρώτα από όλα τα πρακτικά θέματα όπως η εργασία και τα οικονομικά σας.

Σκορπιός

Διατηρηθείτε σε καλή φόρμα για να αξιοποιήσετε τις λίγες ευκαιρίες που δεν θα λείψουν. Αισθηματικά θα περάσετε μια μικρή ταλαιπωρία.

Τοξότης

Τίποτα συνταρακτικό δεν μπορεί να συμβεί αυτή την περίοδο ως προς τις επιδιώξεις σας. Φανείτε υπομονετικοί στο σπίτι και προσεκτικοί στη δουλειά.

Αιγόκερως

Παρόλο που είστε ένα από τα πιο ήρεμα ζώδια, η περίοδος αυτή προβλέπεται να είναι κουραστική και εκνευριστική.

Υδροχόος

Δεν θα λείψουν αντιξοότητες στην εργασία, μεγάλη κινητικότητα γύρω σας και κούραση από ανθρώπους που πρέπει να δείτε και να συζητήσετε.

Ιχθύες

Υπάρχει ένα συνεχές ξεβόλεμα και πρέπει να ενισχύσετε τις εφεδρείες σας για να το αντέξετε. Ένα συγγενικό σας πρόσωπο μπορεί να γίνει πρόξενος μιας ταλαιπωρίας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT