Τα ζώδια της ημέρας (25/03)

Αφροδίτη σε ημιτετράγωνο με Ποσειδώνα. Η επιθυμία έχει κόστος. Ξεπεράστε τον κίνδυνο των Σειρήνων.

Elle 25 Μαρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (25/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 25 Μαρτίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Μια καλή μέρα η σημερινή για να αρχίσετε κάποιες διαπραγματεύσεις. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται, και μια καλή παρέα θα σ κάνει καλό στην διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα ιδιωτικά σας θα σας απορροφήσουν , και καλά θα κάνετε να αξιοποιήσετε τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται. Πιθανές ερωτικές εκπλήξεις κρύβονται στο περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποια ευχάριστη έκπληξη μπορεί να πάρετε από το περιβάλλον σας σήμερα. Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευεργετική σε πολλούς τομείς. Αξιοποιείστε την.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα άγχη σας για το μέλλον και την καριέρα σας μπορεί να σκιάσουν την διάθεσή σας. Μην αφήνεστε σε αρνητικές σκέψεις, και δείτε την ουσία των πραγμάτων.

ΛΕΩΝ
Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μπορεί ξαφνικά να δείξει έντονα το ερωτικό του ενδιαφέρον για το άτομό σας. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας οδηγήσει σε αποκαλύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην εμπιστεύεστε τόσο εύκολα αυτά που ακούτε, και φανείτε πιο φειδωλοί σε άτομα που προσπαθούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ
Οι σχέσεις σας με το περιβάλλον σας είναι ιδανικές. Φανείτε λίγο πιο συντηρητικοί στις εκτιμήσεις σας, και λιγότερο νευρικοί στις συζητήσεις σας. Ανοίξτε τις πόρτες της ψυχής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ασχοληθείτε με το φιλικό σας περιβάλλον, και αν προκύψει, ξεκινήστε μια συνεργασία. Εμπιστευτείτε την καλή σας κρίση και εκφράστε με άνεση τις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες εξελίξεις στην καθημερινότητά σας στηρίζονται σε κάποιες συνεργασίες ή προτάσεις που σας γίνονται. Μην είστε όμως ακόμα τόσο αισιόδοξοι για το μέγεθος της επιτυχίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ασχοληθείτε με το σπίτι σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Κάτι δουλεύει εις όφελός σας. όσον αφορά τα περιουσιακά σας στοιχεία και τα οικονομικά σας γενικότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια σχέση σας, κοινωνική ή επαγγελματική μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Αξιοποιήστε την δημιουργική σας φαντασία, ίσως και μέσα από μια πιθανή συνεργασία.

ΙΧΘΕΙΣ
Τακτοποιήστε τώρα κάποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, και βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Κάποια σχέση σας μπορεί τελικά να φτάσει σε ένα επίπεδο ασφάλειας τώρα.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT