Τα ζώδια της ημέρας (25/04)

Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη. Σε όψη τετραγώνου και οι δύο με τον Κρόνο. Ο έρωτας χρειάζεται προσοχή και το πορτοφόλι σύνεση.

Elle 26 Απρ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (25/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 26 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Δώστε έμφαση και προσοχή στην προετοιμασία των σχεδίων σας για τις ημέρες που ακολουθούν. Μην παραμελείτε την υγεία, την ξεκούραση και τις ανάγκες του σπιτιού.

Ταύρος

Λειτουργήστε προσεκτικά και να είστε ουσιαστικοί στις επιδιώξεις σας. Οι δοκιμασίες της εβδομάδας που ακολουθεί αφορούν σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών θεμάτων τα οποία πρέπει να επιληφθείτε!

Δίδυμοι

Κάποιες συναισθηματικές ανάγκες μπορούν να σας απομακρύνουν πολύ από τους στόχους σας, ιδιαίτερα αν δώσετε υπερβολική σημασία σε συμπτώσεις άνευ σημασίας και στις πρόσκαιρες γνωριμίες σας.

Καρκίνος

Αποφύγετε την υπερβολή και μην αποθαρρύνετε εκείνους οι οποίοι προσπαθούν να σας πλησιάσουν και να σας κάνουν να ενδιαφερθείτε γι αυτούς.

Λέων

Όσοι βιώσατε έναν πρόσφατο χωρισμό που σας στεναχώρησε, αφήστε να περάσει λίγος καιρός πριν προσπαθήσετε να τον ξανα συναρμολογήσετε.

Παρθένος

Η κοινωνική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον και κάποιοι θα καταφέρετε να γίνετε το επίκεντρο των νέων σας συναναστροφών. Μερικοί θα μπορέσετε να επωφεληθείτε και επαγγελματικά μέσα από τις νέες σας γνωριμίες.

Ζυγός

Είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί στις νέες σας συμφωνίες. Οι αλλαγές δεν σας ευνοούν τόσο, όσο πιστεύετε και είναι καλύτερα να παραμείνετε ασφαλείς, παρά να γίνετε ριψοκίνδυνοι.

Σκορπιός

Το τοπίο γύρω σας δεν προβλέπεται να ξεκαθαρίσει πριν την επόμενη εβδομάδα, γι αυτό κι εσείς δεν πρέπει, ούτε να βιάζεστε, ούτε να απογοητεύεστε.

Τοξότης

Συνεχίστε να υπηρετείτε τους στόχους σας, βάλτε φρένο σε περιττά έξοδα και χαμηλώστε τον πήχυ των προσδοκιών σας. Κάποιες νέες γνωριμίες συμβάλλουν στην αισιόδοξη αντιμετώπιση άλλων θεμάτων.

Αιγόκερως

Οι περισσότεροι από εσάς αισθάνεστε πίεση από τις πρόσφατες εξελίξεις στα πρακτικά σας ζητήματα. Αναζητήστε ευκαιρίες αναδιοργάνωσης, ηρεμίας και ψυχολογικής αποκατάστασης.

Υδροχόος

Ναι, θέλετε να λειτουργήσουν τα πράγματα ταχύτερα, αλλά αυτό το διάστημα είναι περίοδος σκέψεων, διερεύνησης προθέσεων και οργάνωσης συμμαχιών στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας.

Ιχθύες

Η εβδομάδα που ακολουθεί φέρνει πιο αισιόδοξα μηνύματα αλλά και πάλι δεν φαίνεται να ικανοποιείστε από τα αποτελέσματα. Φροντίστε να μην χάνετε την ψυχραιμία σας όταν δυναμώνει το αρνητικό σενάριο, που τις περισσότερες φορές οφείλεται σε δικούς σας φόβους.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT