Τα ζώδια της ημέρας (25/05)

‘Ηλιος σε ημιτετράγωνο με Αφροδίτη-Μικρές δυσκολίες σε αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις.

Elle 25 Μαΐ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (25/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 25 Μάϊου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς.

Κριός
Οι μέρες αυτές έχουν ένα χαρακτήρα αποκατάστασης. Χρειάζεται όμως μεθοδική προσπάθεια για να έχετε την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη σε τομείς που σας έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν.

Ταύρος
Αισθηματικά τα θέματα της ημέρας και πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζετε θέσεις και επιθυμίες. Μικρές παρεξηγήσεις θα σας καταστήσουν υπαίτιο για μια αναβολή ενός σχεδίου.

Δίδυμοι
Ξεκινήστε από τα οικογενειακά και προχωρήστε στα επαγγελματικά. Ανθρώπινοι παράγοντες του στενού περιβάλλοντος θα παίξουν ρόλο συμμάχου και αρωγού.

Καρκίνος
Η μέρα ενεργοποιεί κάποιες από τις ευαισθησίες σας. Σήμερα είστε περισσότερο ευάλωτοι και πρέπει να προσέχετε προς κάθε κατεύθυνση.

Λέων
Είστε το πιο ακατάλληλο άτομο για να ακούσετε και να ασπαστείτε κριτικές τρίτων που σας ενοχλούν ή σας εκνευρίζουν. Όσοι έχετε μια μετακίνηση ή μια αλλαγή του προγράμματος σας εκτελέστε την προσεκτικά και οργανωμένα.

Παρθένος
Φανείτε διαλλακτικοί και επεξηγηματικοί σε ότι θεωρείτε ότι χρειάζεστε υποστήριξη. Αισθηματικές πρωτοβουλίες σας βοηθούν να γνωρίσετε καλύτερα τις δυνατότητές σας.

Ζυγός
Είστε πολύ κοντά σε μια ερωτική κατάκτηση. Αξιοποιήστε την πειθώ που διαθέτετε και την γοητεία που σας διακρίνει. Μην παραμελείτε όμως και τις άλλου είδους υποχρεώσεις, ή μην αθετείτε μια σας υπόσχεση.

Σκορπιός
Οι μέρες αυτές επηρεάζουν την διάθεση και σας δίνουν περισσότερες ιδέες να αυξήσετε τα κέρδη σας ή να ανεβάσετε την δημοτικότητα σας τόσο σε προσωπικές, όσο και σε άλλες, ιδιαίτερες συναναστροφές.

Τοξότης
Συναισθηματικά, παρά τις αντιξοότητες, μπορείτε να κινηθείτε με μεγαλύτερη ευκολία ή και να έχετε μια καινούρια κατάκτηση έστω και αν η διάρκεια της θα είναι σύντομη. Αλλά αυτό εσάς δεν σας πειράζει!

Αιγόκερως
Πληροφορίες και συμπτώσεις συμβάλουν στο να μπορέσετε να ενισχύσετε την άμυνα σας ή την προστασία σας. Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και αύριο.

Υδροχόος
Η μέρα προβλέπεται νευρική και λιγότερο ικανοποιητική για τις επιδιώξεις σας. Αποφύγετε εντάσεις με το προσωπικό σας περιβάλλον, αλλά μην υποχωρείτε περισσότερο από όσο αντέχετε.

Ιχθύες
Η προσωπική σας ζωή παραμένει αμφιταλαντευόμενη, οι αποφάσεις απαιτούν ρίσκο και οι σοφότεροι θα πρέπει να τις μεταθέσετε για τον Αύγουστο, ιδιαίτερα αν αυτές επηρεάζουν το οικονομικό σας συμφέρον.

Cover photo:©Launchmetrics/spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT