Τα ζώδια της ημέρας (25/05)

Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα: Φλογερές ερωτικές διαθέσεις και η τύχη ευνοεί πολλές οικονομικές υποθέσεις.

Elle 25 Μαΐ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (25/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 25 Μαΐου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Καιρός να προωθήσετε τις εμπειρίες και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Η μέρα είναι περίεργη αλλά όχι κακή. Αρκεί να είστε φειδωλοί στα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Σίγουρα σας πιέζουν κάποιες καθημερινές καταστάσεις στη ζωή σας, αλλά παράλληλα σας δίνουν λύσεις και νέες ευκαιρίες για την πραγματοποίηση των στόχων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συνεχίστε υπομονετικά το έργο της μεταρρύθμισης ξεκινώντας μέσα από το σπίτι και την ίδια σας την οικογένεια και κυρίως μη χάνετε τα όνειρα και τις ελπίδες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καθώς οι καθημερινές εντάσεις υποχωρούν αυτό το διάστημα, καλό θα ήταν να φροντίσετε την αναζωογόνηση και την αναψυχή σας. Προχωρήστε σε μια γενική «εξυγίανση» της ζωής σας.

ΛΕΩΝ
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σας κάνει τον ονειροπόλο ταξιδιώτη του ζωδιακού, με τις ευγενικές ιδέες και τη διάθεση να μοιραστείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αμοιβαία κατανόηση και η αναγνώριση των δικαιωμάτων των άλλων θα φέρει μια ισορροπία τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η περίοδος αυτή διαμορφώνει θετικά τη νοοτροπία σας μακριά από προκαταλήψεις. Κάποια αποκαλυπτικά φαινόμενα θα ξεκαθαρίσουν τις χρόνιες παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πλανητικές όψεις αυτών των ημερών σας υπόσχονται ότι οι προσωπικές σας σχέσεις, που σας απομακρύνουν από το περιβάλλον σας, μπορούν να βελτιωθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι θετικές όψεις του Ερμή αποσκοπούν την περίοδο αυτή στην εκκαθάριση των στόχων σας, έτσι ώστε να ξέρετε ποιος από όλους είναι πιο σημαντικός για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η περίοδος αυτή σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Μην τις χάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι γνωριμίες αυτής της περιόδου ευχάριστες και χρήσιμες θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Να έχετε ορθή σκέψη.

ΙΧΘΕΙΣ
Μέρα έντονη και νευρική είναι αυτή του Μαΐου. Ο Ερμής προσφέρει ευκαιρίες καλύτερων διαπραγματεύσεων, οι οποίες και θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT