Τα ζώδια της ημέρας (26/02)

Ήλιος όψη με Πλούτωνα και Ουρανό / Ερμής σε ημιτετράγωνο με Ποσειδώνα: Μέρα περιπλοκών και αντιφάσεων και γενικότερα κυριαρχίας των δυσκολιών.

Elle 26 Φεβ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (26/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 26 Φεβρουαρίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Θέλετε να βρείτε τα δίκια σας και θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να το επιτύχετε. Μια νομική σας υπόθεση μπορεί να σας αγχώσει αλλά θα σας δώσει τις λύσεις που θέλετε .

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα εντείνει τις διαδικασίες της ολοκλήρωσης μιας σχέσης ή μίας συνεργασίας. Μην υπογράφετε συμβόλαια σήμερα, και αποφύγετε οποιαδήποτε συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολες συζητήσεις στην δουλειά σας μπορεί να οδηγήσουν σε αποκαλύψεις που θα ενοχλήσουν. Μην κάνετε περίεργες κινήσεις και ακολουθείστε την πεπατημένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία συζήτηση μπορεί να σας οδηγήσει σε αποκαλύψεις, αλλά μπορεί και να σας εκθέσει στον επαγγελματικό σας χώρο. Γίνετε πιο καχύποπτοι στο περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ

Μία θαυμάσια μέρα για σας, αρκεί να προσέξετε τι λέτε και πως φέρεστε στον σύντροφό σας. Ολοκληρώστε με σοβαρότητα μια συμφωνία. Οικονομική επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πολύ καλή μέρα για να προωθήσετε με υπευθυνότητα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Σημαντικές επιτυχίες στην δουλειά σας προκύπτουν από την επίπονη προσπάθειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην δουλειά σας μπορεί να σας εκνευρίσει. Αποφύγετε εντάσεις, και μην παρασύρεστε από μία ερωτική περιπέτεια που δεν θα έχει συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προφυλάξτε την υγεία σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στην δουλειά σας. Κάντε όνειρα για το μέλλον σας τώρα, ειδικά αν αυτά στηρίζονται σε μία σοβαρή σας σχέση ή συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ήρεμη μέρα που θα σας βοηθήσει να κάνετε εκτιμήσεις και μία εις βάθος ανασκόπηση των μέχρι τώρα δεδομένων. Αποφύγετε δύσκολες οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τακτοποιείστε οικονομικές υποχρεώσεις σας, και αναδιοργανώστε το οικονομικό σας πρόγραμμα. Μία σημαντική συζήτηση μπορεί να σας οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναζητείστε τους καλούς σας φίλους για να περάσετε μία όμορφη μέρα. Μία νέα γνωριμία θα έχει άριστες προοπτικές στην συνέχεια. Οι προσπάθειές στα οικονομικά σας ευοδώνονται.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην είστε επιπόλαιοι στον εργασιακό σας χώρο, και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Ελέγξτε καλύτερα τα λόγια σας, καθώς μπορεί να σας οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: