Τα ζώδια της ημέρας (26/05)

Σήμερα έχουμε έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη σε τετράγωνο με Δία και δυσαρμονία με Άρη. Για τα περισσότερα ζώδια θα συμβούν γεγονότα που δοκιμάζουν τον ψυχισμό, την άμυνα και την αντοχή τους.

Elle 26 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (26/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 26 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Άγχη και αγωνίες δεν θα λείψουν, και εσείς μέσα σας εξακολουθείτε να είστε ανικανοποίητοι. Βρείτε έξυπνες διεξόδους ενάντια στο κλίμα της εποχής και τρόπους να χαρείτε την καθημερινότητα σας.

Ταύρος

Αποφύγετε επικίνδυνα εγχειρήματα και αρνητικούς ανθρώπους. Αποφύγετε να βουλιάξετε μέσα σε μαύρες σκέψεις και προστατεύστε την υγεία σας.

Δίδυμοι

Υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας και εξουδετερώστε κάθε πρόθεση τρίτων που θέλει να σας αποδυναμώσει ή να σας διαλύσει.

Καρκίνος

Η μέρα θα σας δώσει λύσεις στα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί και θα φέρει δίπλα σας χρήσιμους ανθρώπους.

Λέων

Τα αισθηματικά σας είναι ικανοποιητικά αλλά δεν θα λείψουν οι σχετικές αναταράξεις. Μη ρίχνετε περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Παρθένος

Προσπαθήστε να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια. Φανείτε τολμηροί σε επιλογές αλλά και σε αλλαγές. Υπερασπιστείτε τα δίκαιά σας και εκείνους που αγαπάτε.

Ζυγός

Η περίοδος είναι γεμάτη αντιξοότητες αλλά και αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Υπερασπιστείτε τη δουλειά σας.

Σκορπιός

Η αλήθεια είναι πως είστε πολύ κοντά στην στροφή που θα αρχίσουν τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα. Αρκεί να παραμείνετε αποφασιστικοί.

Τοξότης

Συνεχίστε να είστε υπομονετικοί και να μην σταματήσετε να επιμένετε σε ότι πιστεύετε πως έχει πραγματική αξία για εσάς. Μην εκτίθεστε ανεπανόρθωτα στις συνέπειες της έκλειψης Σελήνης στο ζώδιό σας.

Αιγόκερως

Ακόμα και σε αυτή την δύσκολη περίοδο, βρείτε το θάρρος να σηκώσετε το βάρος οποιασδήποτε επιλογής σας.

Υδροχόος

Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται ξεκαθαρίσματα και οι τρέχουσες δυσκολίες δεν σας καταστρέφουν απλώς σας κάνουν πιο δυνατούς.

Ιχθύες

Η επανάληψη των προσπαθειών είναι προϋπόθεση για να φτάσετε στους τελικούς σας προορισμούς. Εξοπλιστείτε καλύτερα για τις μάχες που θα δώσετε.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT