Τα ζώδια της ημέρας (26/08)

Αφροδίτη σε όψη με Ποσειδώνα. Αισθηματικά ζητήματα δραματοποιούνται.

Elle 26 Αυγ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (26/08)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 26 Αυγούστου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Επιδείξτε διπλωματία αλλά και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και περισσότερη αφοσίωση στον στόχο σας. Οι άλλοι σας στηρίζουν περισσότερο όταν σας καταλαβαίνουν.

Ταύρος

Προσέξτε τις μετακινήσεις και τον τρόπο με τον οποίο δίνετε περιθώρια στους άλλους να έχουν λόγο στη ζωή σας. Ότι κάποιοι άνθρωποι σας αγαπούν, δεν σημαίνει ότι έχουν και δίκαιο όταν προσπαθούν να σας πείσουν για τις απόψεις τους.

Δίδυμοι

Κάποιοι από εσάς είστε ενισχυμένοι και από συνεργάτες ή φίλους με τους οποίους σας συνδέει κοινό συμφέρον. Η εργατικότητά σας ανταμείβεται.

Καρκίνος

Αισθηματικά και προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν εντονότερα από άλλες φορές. Φροντίστε να τα αντιμετωπίσετε με ηρεμία και αποφασιστικότητα.

Λέων

Υπάρχουν περιθώρια για να οργανώσετε καλύτερα τις δραστηριότητές σας. Αισθηματικά, πολλοί από εσάς θα βρεθείτε σε βαθιά νερά, αλλά φροντίστε να ακολουθήσετε το ρεύμα και θα φτάσετε σώοι στον προορισμό σας.

Παρθένος

Οικονομικά φροντίστε να υπενθυμίσετε σε κάποιους χρόνιους οφειλέτες σας τις υποχρεώσεις τους απέναντί σας. Κοινωνικά, οι ευκαιρίες φαίνεται να ανεβάζουν τους τόνους και τους ρυθμούς τους σε αυτόν τον τομέα.

Ζυγός

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε αρκετές πόρτες ανοιχτές και μπορείτε να επιλέξετε που θα καταφύγετε στα δύσκολα. Η μέρα φέρνει απρόοπτα, τα οποία μπορείτε να αντιμετωπίσετε.

Σκορπιός

Επαγγελματικά και οικονομικά δεν προβλέπονται σημαντικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας, ενώ η διάθεση των άλλων για φλυαρία θα σας κουράσει περισσότερο από άλλες φορές.

Τοξότης

Αισθηματικά απολαύστε αυτά που μπορείτε και γίνετε περισσότερο κοινωνικοί στις δραστηριότητές σας. Γεμίστε τις μπαταρίες σας με ότι σας αναζωογονεί και σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.

Αιγόκερως

Αισθηματικά μπορεί να μην καταλαβαίνετε τις επιλογές του συντρόφου σας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και η άλλη πλευρά καταλαβαίνει απόλυτα τις δικές σας.

Υδροχόος

Το διάστημα που διανύουμε είναι περισσότερο ικανοποιητικό στις εξελίξεις του. Τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες σε όλους τους τομείς και ελευθερωθείτε από αγκυλώσεις που σας καθυστερούν.

Ιχθύες

Επιδιώξτε συναντήσεις με ευχάριστους ανθρώπους. Προσεγγίστε άτομα αμοιβαίας συμπάθειας και εξηγήστε καλύτερα τα σχέδιά σας. Οι ελεύθεροι έχετε περισσότερες πιθανότητες να εστιάσετε σε κάποιο δυνητικό σύντροφο.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT