Τα ζώδια της ημέρας (27/04)

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό έχει την ιδιότητα να λειτουργεί μυστικά και ανεξέλεγκτα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας εκεί που σας προκαλούν.

Elle 27 Απρ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (27/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 27 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε στα ερωτικά σας θα αποδώσουν περισσότερο αν παραμείνετε προσηλωμένοι στις κοινές σας επιθυμίες.

Ταύρος

Οι καθυστερήσεις στα επαγγελματικά υποχωρούν, ενώ από τις επόμενες μέρες θα έχετε και κάποιες μικρές αιφνίδιες ευκαιρίες στα οικονομικά σας, αρκεί να μην τις εξανεμίσετε.

Δίδυμοι

Αποφύγετε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα και μην αφήνετε στην τύχη περιουσιακές εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό αναμοχλεύει τα συναισθήματά σας για κάποιον ανεκπλήρωτο πόθο.

Καρκίνος

Ξεκινά μια περίοδος μεταβατική αλλά και ανανεωτική για την ερωτική ζωή των περισσότερων από εσάς. Επίσης συμφωνίες προτάσεις που θα γίνουν τώρα μπορεί να αποδειχτούν σημαντικές στο μέλλον.

Λέων

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η κοινωνική σας ζωή, ενώ όσοι ταλαιπωρηθήκατε επαγγελματικά ή στην υγεία σας τώρα αρχίζει η βελτίωση ή η αποκατάσταση. Η σημερινή Πανσέληνος επηρεάζει τους δικούς σας ανθρώπους και γι αυτό δείξτε κατανόηση.

Παρθένος

Παρατάξτε τις δυνάμεις σας σε θέση μάχης και ετοιμαστείτε για να πετύχετε καινούριους στόχους, τόσο ερωτικούς όσο και οικονομικούς. Επικοινωνήστε άφοβα.

Ζυγός

Κάντε πιο αισθητή την παρουσία σας στο εξωτερικό περιβάλλον και διεκδικήστε δυναμικά ότι σας στερούν ή σας περιορίζουν οι άλλοι. Εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές στον έρωτα με τη σημερινή Πανσέληνο.

Σκορπιός

Ξεπεράστε τις κρίσεις πανικού και αμφιβολιών. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας ορίζει σχέσεις αγάπης, αλλά και αμφιβολίες για ότι προσπαθείτε και δεν έχει αποδώσει ακόμα.

Τοξότης

Η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό σας αποκαλύπτει την ύπαρξη παρασκηνίου στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Μη διστάσετε να αλλάξετε συμπεριφορά και περιβάλλον.

Αιγόκερως

Η οικογένεια, οι αγαπημένοι άνθρωποι και οι φίλοι θα σας απασχολήσουν με δικά τους ζητήματα. Η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει τα τυχόν κρυφά σας αισθήματα για κάποιον.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό δημιουργεί εντάσεις και ανικανοποίητο για εσάς. Περιφρουρήστε την ψυχολογία και την υγεία σας.

Ιχθύες

Η σημερινή Πανσέληνος σας βοηθά να διαχειριστείτε επιτυχώς τα οικονομικά σας και να ανανεωθείτε στα ερωτικά σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα προβληματιστείτε με την εργασία σας αλλά θα μπορέσετε τώρα να βρείτε μερικές σωτήριες λύσεις.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT