Τα ζώδια της ημέρας (27/05)

Σελήνη σε τετράγωνο με Ήλιο, Ερμή και Ουρανό. Επεισόδια προσωπικά, οικογενειακά ζητήματα και ενδεχόμενο ατυχημάτων.

Elle 27 Μαΐ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (27/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 27 Μάϊου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η μέρα σας δίνει μια ευκαιρία ανάκαμψης αν προσπαθείτε να περισώσετε ότι υπάρχει στον τομέα των κοινωνικών σας σχέσεων. Επίσης σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν και στην εργασία σας.

Ταύρος

Η αισθηματική σας ζωή ευνοείται αλλά οι διαδρομές της έχουν εμπόδια και αντιθέσεις. Δεχτείτε τον κόπο που αξίζει να καταβάλετε προκειμένου να πετύχετε αυτό που σας αφορά προσωπικά.

Δίδυμοι

Οικονομικά τυγχάνετε εξυπηρετήσεων ή βοήθειας που προκύπτει αιφνίδια και αποδεικνύεται σωτήρια ή τουλάχιστον πολύ βασική για εσάς.

Καρκίνος

Θέματα σπιτιού και διαμονής θα σας απασχολήσουν καθώς σκέπτεστε να κάνετε μια αλλαγή σε αυτόν τον τομέα. Οι εντάσεις στον τομέα των σχέσεων συνεχίζονται και πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των άλλων.

Λέων

Μπορείτε να περάσετε κάπου ευχάριστα με φίλους, η να αξιοποιήσετε το χρόνο σας για να καλύψετε μια υποχρέωσή σας. Οικονομικά σκεφτείτε τρόπους να αντεπεξέλθετε όσα είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε.

Παρθένος

Η περίοδος είναι σημαντική για να βάλετε σε μια τάξη τις προσωπικές σας σχέσεις, τα συμφέροντα της δουλειάς σας και τις συνθήκες του στενού περιβάλλοντος.

Ζυγός

Η μέρα σας βοηθά να τα βρείτε με ανθρώπους που είχατε διαφωνήσει ή να τύχετε εξυπηρετήσεων από τρίτους που αιφνίδια θα εμφανιστούν στο δρόμο σας.

Σκορπιός

Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν από τα αισθηματικά σας ζητήματα όμως επειδή είστε αποφασισμένοι να φτάσετε εκεί που θέλετε, στο τέλος θα τα καταφέρετε.

Τοξότης

Οι εξελίξεις θα τρέξουν γρήγορα αλλά η συνεργασία και η συνεννόηση με τους άλλους θα είναι αισθητά καλύτερη. Η θετική σκέψη βοηθά την συναισθηματική έκφραση και την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Αιγόκερως

Πολλούς από εσάς σας απασχολούν οι κοινωνικές σας σχέσεις. Άλλοι προβληματίζεστε με την ανάγκη ενός οικονομικού ανεφοδιασμού. Χαλαρώστε, σκεφτείτε έξυπνα και λειτουργήστε αποφασιστικά.

Υδροχόος

Οι μεγάλες δυσκολίες για εσάς έχουν περάσει και η όλη πλανητική σύνθεση δείχνει το άνοιγμα ενός νέου ορίζοντα που θα είναι ορατός σύντομα. Οργανωθείτε για αυτό το ενδεχόμενο.

Ιχθύες

Αισθηματικά η κατάσταση είναι ενδιαφέρουσα ενώ η μέρα σας αφήνει περιθώρια να επέμβετε πιο δυναμικά στη ζωή του συντρόφου σας ή να τον φέρετε πιο κοντά σε εσάς προκειμένου να τονωθεί η λίγο τσαλακωμένη αυτοπεποίθηση σας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT