Τα ζώδια της ημέρας (28/01)

Ήλιος σε ημιτετράγωνο με Ποσειδώνα. Το δίκαιο θα επικρατήσει με τον δύσκολο τρόπο. Απομακρυνθείτε από εστίες έντασης και αποφύγετε ηρωισμούς.

Elle 28 Ιαν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (28/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 28 Ιανουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Μην επιτρέψετε σε άτομα της οικογένειας να σας επιβαρύνουν με τι προσωπικές ανάγκες. Φροντίστε να επωφεληθείτε σήμερα από την ευκαιρία μιας πρότασης συνεργασίας ή ενός ταξιδιού.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα επιβάλλεται μια ώριμη και εμπεριστατωμένη έκθεση των κακώς κειμένων. Βρείτε ώρες για να συζητήσετε με τον εαυτό σας για τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αξίζετε και ότι δεν επιτρέπετε σε κανένα να σας μεταχειρίζεται απαράδεκτα. Μη διστάσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στις κοινωνικές συναναστροφές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς η διάθεσή σας κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα σήμερα, φροντίστε να περάσετε μια ήσυχη μέρα και προσπαθήστε να δείτε γεγονότα και καταστάσεις από την αισιόδοξη πλευρά τους.

ΛΕΩΝ

Διασκεδάστε σήμερα με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προχωρήσετε με πιο βέβαια βήματα στα μονοπάτια της δημιουργικότητας. Μην είστε απερίσκεπτοι στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι απαραίτητο το ξεκαθάρισμα κάθε είδους «λογαριασμών», καλό θα ήταν λοιπόν να μην προχωρήσετε επιπόλαια, αν δεν είστε καλυμμένοι από κάθε πλευρά.

ΖΥΓΟΣ

Χειριστείτε τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας θέματα με καλή θέληση και ανοιχτό μυαλό. Θα δείτε πως υπάρχουν και από την πλευρά των άλλων τάσεις αμοιβαίας αλληλοκατανόησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν υπάρχουν περιουσιακά, κληρονομικά ή τραπεζικά θέματα, χειριστείτε τα με σύνεση και σωφροσύνη προκειμένου να δώσετε μια λύση προς όφελος όλων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για κοινωνική δραστηριότητα και γενικά για μακροπρόθεσμες αλλαγές. Σήμερα το βράδυ βγείτε για φαγητό με μία καλή παρέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε όσο καλύτερα μπορείτε σε καθυστερήσεις και αναποδιές που θα μπορούσαν να υπάρξουν στη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να δείτε τους στόχους σας να υλοποιούνται, μην αποθαρρύνεστε αν κάποια άτομα του φιλικού ή κοινωνικού περιβάλλοντος δεν εγκρίνουν τις ενέργειές σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η περίοδος επισημαίνει το οριστικό κλείσιμο πολλών κύκλων, μικρών ή μεγάλων. Προσοχή σήμερα στις παρεξηγήσεις.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT