Τα ζώδια της ημέρας (28/02)

Ήλιος σύνοδο με Ερμή και Κρόνο: Μέρα εμποδίων και δυσκολιών καθώς η ελευθερία έρχεται αντιμέτωπη με την πειθαρχία και τα καθήκοντα.

Elle 28 Φεβ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (28/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Παρόλη την έντονη κινητικότητα που υπάρχει στο ζώδιό σας με το τέλος του μήνα, εσείς νιώθετε την ανάγκη να μαζευτείτε για λίγο και να επεξεργαστείτε όλα όσα σας συμβαίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Προετοιμάστε τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή ή ακόμη προγραμματίστε κάποια νέα επαγγελματικά βήματα. Νέες γνωριμίες έρχονται να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τελευταία μέρα του μήνα μπορεί να μην είναι οι πιο εύκολη για σας, παρουσιάζει όμως ένα μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τα οικονομικά σας όσο και για την επαγγελματική σας πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν νιώθετε αρκετά κουρασμένοι, καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε μία άδεια στην καρδιά του χειμώνα. Κατάλληλη μέρα για πνευματική εργασία και δημόσιες σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Με έμφαση στα οικονομικά θέματα τελειώνει αυτός ο μήνας αλλά ένα οικογενειακό πρόβλημα που σας έχει δημιουργήσει εκνευρισμό και υπερένταση φαίνεται να βρίσκει τη λύση του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με μεγάλη κινητικότητα τελειώνει ο Φεβρουάριος για σας. Ταξίδια, μετακινήσεις, συμφωνίες, συζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Συνδυάστε την ψυχαγωγία με τη δραστηριότητα.

ΖΥΓΟΣ
Αν νιώθετε κουρασμένοι από τις καθημερινές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καιρός να αποφασίσετε για το μέλλον σας στην υπάρχουσα εργασία ή ακόμα και μια αλλαγή δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια καλοπροαίρετη συζήτηση με το αγαπημένο πρόσωπο ή κάποιο συνεργάτη σας θα μπορούσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αν χρειαστεί, συζητήστε μαζί τους σημαντικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και προσέχετε όταν διεκπεραιώνετε πολύπλοκα θέματα που αφορούν τη διαχείριση περιουσιακών ή κληρονομικών στοιχείων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καθώς ο τομέας των επαγγελματικών βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, οφείλετε με έξυπνους χειρισμούς να αξιοποιήσετε καλύτερα τον χρόνο σας και τις ικανότητές σας..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει ευχάριστο το τέλος του μήνα. Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα μπορούσε να συνδυάσει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με λίγη ξεκούραση.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα γεγονότα που σχετίζονται με τα ταλέντα, τη συναισθηματική σας πορεία και τους στόχους σας φαίνεται να έχουν αρμονική εξέλιξη αυτό το διάστημα. Αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: