Τα ζώδια της ημέρας (28/04)

Η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονία με τον Δία και αρμονία με τον Ποσειδώνα. Αποφύγετε να δραματοποιείτε τα γεγονότα και τις καταστάσεις.

Elle 28 Απρ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (28/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 28 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Ήρθε η περίοδος να πάρετε αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από ασύμφορες δεσμεύσεις. Φροντίστε να έχετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις.

Ταύρος

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας ενισχύει τον παράγοντα της τύχης και σας βοηθά να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα βοηθήσουν την αποκατάσταση τόσο των σχέσεων όσο και την κάλυψη των αναγκών σας.

Δίδυμοι

Μην παρασύρεστε από υπερβολική περιέργεια. Κλείστε καινούριες συμφωνίες χωρίς προκαταλήψεις και επιρροή από τρίτους, δώστε στον εαυτό σας περισσότερη δόση διασκέδασης χωρίς αυτή να εξανεμίσει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας.

Καρκίνος

Το στενό περιβάλλον συνεχίζει να σας απασχολεί και να σας ταλαιπωρεί. Κάντε τις δέουσες υπερβάσεις και αποφύγετε να χάσετε πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να βελτιώσετε ανθρώπους που είναι ανεπίδεκτοι βελτίωσης.

Λέων

Η μέρα δίνει έμφαση στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά παράλληλα σας αφήνει μικρά περιθώρια να χαρείτε στιγμές αγάπης με τον σύντροφο σας. Όσοι είστε μόνοι κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία αυτή την περίοδο.

Παρθένος

Παρά το άγχος για την οικονομική σας κατάσταση θα μπορέσετε να καταφέρετε την κάλυψη των βασικών σας αναγκών. Οι αντιξοότητες στον επαγγελματικό τομέα αρχίζουν να υποχωρούν.

Ζυγός

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για τους προσέχεις μήνες προσαρμοζόμενοι στο γενικότερο κλίμα της εποχής. Στα ερωτικά σας οι συγκινήσεις δεν θα λείψουν αλλά κάποια γεγονότα θα προκαλέσουν πρόσκαιρα εμπόδια ή συναισθηματικούς αιφνιδιασμούς.

Σκορπιός

Είναι η εποχή που έχετε αναλάβει ευθύνες ή πρόκειται να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να μην απομακρύνεστε από τους στόχους σας, παρά τις προκλήσεις που δέχεστε από τα αισθηματικά σας.

Τοξότης

Κινηθείτε προσεκτικά στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας. Στα προσωπικά σας διαχειριστείτε έξυπνα κάποιες ευκαιρίες ανανέωσης και επικοινωνίας με άτομο που σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Απεγκλωβιστείτε από υποχρεώσεις που δεν αποδίδουν πια. Μιλήστε καθαρά με εκείνους που σας δένουν κάποιες συμφωνίας. Αισθηματικά υπερασπιστείτε τον εαυτό και τα δικαιώματά σας.

Υδροχόος

Το συναίσθημα συγκρούεται με τις υποχρεώσεις σας. Τα οικονομικά σας δείχνουν σημάδια βελτίωσης, αλλά χρειάζεται κι εσείς να οργανώσετε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκετε κέρδη.

Ιχθύες

Ξαφνικά βρίσκεστε σε ρόλο πρωταγωνιστή σε υποθέσεις που δεν είναι καθαρά δικές σας. Αν μπορείτε να ρυθμίσετε καλύτερα κάποιες λεπτές ισορροπίες της καθημερινότητάς σας, τότε θα είστε όλοι ευχαριστημένοι.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT