Τα ζώδια της ημέρας (28/05)

Σήμερα έχουμε αρμονία Σελήνης με Δία και Ουρανό. Γεγονότα που τονώνουν το ηθικό και δίνουν χαρά στην ψυχή θα συμβούν για τα περισσότερα ζώδια.

Elle 28 Μαΐ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (28/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 28 Μαΐου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας είναι τομείς που θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε με προσοχή. Από λάθη ή επιτυχίες σε αυτούς τους τομείς θα εξαρτηθεί και η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή μετά.

Ταύρος

Παρά την γενικότερη δύσκολη εποχή τυγχάνετε μιας μικρής βελτίωσης στα οικονομικά σας. Συνεχίστε τις προσπάθειες και δυναμώστε κάποιες συνεργασίες.

Δίδυμοι

Πολλοί θα σημειώσετε μια αλλαγή στην οικογενειακή σύνθεση και άλλοι θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας στον επαγγελματικό χώρο. Μην βιάζεστε όμως!

Καρκίνος

Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν και μην κάνετε τίποτα που θα ήταν δυνατό να στρέψει τα πράγματα εναντίον σας στην εργασία και στις άλλες σας υποθέσεις.

Λέων

Η μέρα σας βρίσκει ευχαριστημένους αλλά συνεχίζετε να είστε φορτωμένοι με υποχρεώσεις τόσο στον οικογενειακό χώρο όσο και στον επαγγελματικό.

Παρθένος

Κάποιοι θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε ευκολότερα από ότι το προηγούμενο διάστημα τις τρέχουσες ευθύνες σας και να δικαιώσετε τον εαυτό σας.

Ζυγός

Εσείς που ψάχνετε, θα βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε την γενικότερη οικονομική δυσκολία εξασφαλίζοντας κάλυψη στις βασικές σας ανάγκες.

Σκορπιός

Φαίνεται ότι καταφέρνετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας αλλά δεν θα πάψετε να καταπιέζεστε από τους δικούς σας ανθρώπους.

Τοξότης

Οι ανεξάρτητοι έχετε προοπτικές νέων αισθηματικών γνωριμιών και οι ελεύθεροι επαγγελματίες ευκαιρίες να διασώσετε το αντικείμενο σας από τις θύελλες της κρίσης με την σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιό σας.

Αιγόκερως

Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αλλά τολμήστε να αξιοποιήσετε μια ιδέα που θα συμβάλει στην πρόοδο σας. Οι πιο φιλόδοξοι δείξτε αυτοσυγκράτηση.

Υδροχόος

Η μέρα σας εμπνέει και σας δίνει καινούργιες ιδέες, ενώ επίσης σας βάζει στον κόπο να τις υλοποιήσετε. Συνεχίστε την καλή προσπάθεια.

Ιχθύες

Σήμερα και τις επόμενες μέρες θα αγωνιστείτε για την διατήρηση των βασικών οικονομικών ισορροπιών οι οποίες στηρίζουν τη βάση της δουλειάς και της ζωής σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT