Τα ζώδια της ημέρας (29/01)

Αφροδίτη σε πεντάγωνο με Ουρανό. Η δημιουργικότητα εκφράζεται αναποτελεσματικά. Η καλή προετοιμασία θα αποδειχτεί καταλύτης των εξελίξεων.

Elle 29 Ιαν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (29/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 29 Ιανουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε σήμερα να προβάλετε με εμπιστοσύνη τις ιδέες και απόψεις σας, και να είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα. Υπερασπίστε με ειλικρίνεια τα συμφέροντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τολμήστε σήμερα να αναζητήσετε κάποιες οικονομικές βοήθειες έστω και με παρασκηνιακό τρόπο. Μία ξαφνική ερωτική εμπειρία μπορεί να σας μείνει αξέχαστη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα όλα κυλούν προς όφελός σας, και άτομα δίπλα σας έχουν διάθεση να σας βοηθήσουν. Προωθείστε κάποιες συμφωνίες, ακόμα κι αν σας φοβίζουν οι όποιες διαδικασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το κλίμα αλλάζει στα επαγγελματικά σας, και οι σκέψεις σας εστιάζονται πιο έντονα στα μελλοντικά σας σχέδια. Οι ενέργειές σας τώρα γίνονται πιο αποτελεσματικές. Ενεργοποιηθείτε.

ΛΕΩΝ

Μία δύσκολη νομική υπόθεση μπορείτε να την τακτοποιήσετε με άνεση σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την καλή σας δημόσια εικόνα που πρόκειται να ενισχυθεί περισσότερο τις επόμενες μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα αποφασιστικοί δείχνετε σήμερα και έτοιμοι να αγωνιστείτε με σθένος για να επιτύχετε τους στόχους σας. Μία ιδιαίτερα δυναμική περίοδος ανοίγεται μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα σχέδιά σας εμποδίζονται σήμερα από κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις που είναι ιδιαίτερα πιεστικές για σας. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις και φανείτε πιο συντηρητικοί στις κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασίστε να αλλάξετε την καθημερινότητα σας και να κάνετε κάτι διαφορετικό απόψε. Το σπίτι σας είναι ο καταλληλότερος χώρος για να μπορέσετε να εκφραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείχνετε ιδιαίτερα θελτκικοί σήμερα, και η παρουσία σας κάνει αίσθηση στο περιβάλλον σας. Φροντίστε να έχετε κοινωνικές επαφές ανθρώπους που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να βάλετε καινούργιους ρυθμούς στην δουλειά σας και να επιταχύνετε τις θετικές σας προσπάθειες στον επαγγελματικό σας τομέα. Ακολουθήστε το δικό σας ένστικτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπικότητά σας δείχνει κύρος και αξιοπιστία και μπορείτε να επηρεάσετε πολύ εύκολα τους ανθρώπους γύρω σας. Οι ιδέες σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε σημαντικές επιτυχίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Δείξτε ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο και αναζητείστε εμπνεύσεις που μπορεί να σας δώσει η επαφή σας με την τέχνη. Η σημερινή μέρα ευνοεί τα αισθηματικά σας και την κοινωνική σας ζωή.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT