Τα ζώδια της ημέρας (29/02)

Ερμής εξάγωνο με Δία: Διευκόλυνση σε μετακινήσεις και ευκαιρίες σε συναλλαγές.

Elle 29 Φεβ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (29/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 29 Φεβρουαρίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Οι πλανητικές αντιθέσεις δυσχεραίνουν το κλίμα. Ήδη γίνεστε παραλήπτες εξόδων και επεισοδίων. Προνοείστε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα είναι περίπου σαν τη χτεσινή. Οι σχέσεις και οι υποχρεώσεις σας δεν θα σας αφήσουν να ξεκουραστείτε. Μην παρασύρεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα έχει τρέξιμο. Η εργασία αλλά και κάποιοι άνθρωποι γίνονται αφορμή να εκνευριστείτε. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα είναι γόνιμη και προσφέρεται να την αξιοποιήσετε από οικονομικά θέματα μέχρι ερωτικές συναντήσεις. Αποφύγετε υπερβολές.

ΛΕΩΝ
Επίσης και σήμερα είναι μία τυχερή μέρα για εσάς. Το μόνο που θα βρίσκεστε σε συνεχή δράση και η ένταση δεν θα υποχωρεί έως αργά το βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα είναι παραγωγική αλλά έχει και δύσκολες στιγμές. Προφανώς αυτές σχετίζονται με υποχρεώσεις ή δύσκολους ανθρώπους στην εργασία.

ΖΥΓΟΣ
Δώστε το καλύτερο εαυτό σας στο περιβάλλον σας και μην υποχωρείτε σε έναν αγώνα που δίνετε για την δουλειά ή για μία σημαντική υπόθεση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε να εμπλακείτε σε σχόλια ή περίεργες καταστάσεις. Προστατέψτε το καλό σας όνομα στην αγορά και προσέξτε τα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Και πάλι προσοχή και πρόνοια απαιτούν οι σχέσεις και οι συναλλαγές σας. Δείτε την καλή πλευρά της ζωής και αντέξτε τις δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία είδηση, ένας άνθρωπος, μία σύμπτωση θα σας βοηθήσουν πολύ να καταλάβετε μία κρυμμένη αλήθεια ή να βρείτε μία αναγκαία διέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία μέρα εποικοδομητική. Κινηθείτε οργανωμένα σε πολλές κατευθύνσεις και συνδυάστε διάφορα για να αξιοποιήσετε το χρόνο.

ΙΧΘΕΙΣ
Εργασία, σπίτι και αρκετά προσωπική εργασία θα σας απασχολήσουν ταυτόχρονα. Βρείτε μόνοι σας το σωστό καταμερισμό των υποχρεώσεων σας.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT