Τα ζώδια της ημέρας (29/04)

Ήλιος σε παραλληλία με Ουρανό δημιουργεί αιφνιδιαστικά και ενοχλητικά γεγονότα εν μέρει σε μερικά από τα ζώδια.

Elle 29 Απρ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (29/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 29 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Ότι συμβαίνει στο εξωτερικό περιβάλλον θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας και θα καταχραστεί πολύ από τον χρόνο σας.

Ταύρος

Ενδεχομένως να ξεχάσετε για λίγο τα προσωπικά σας άγχη, οικογενειακής ή αισθηματικής φύσεως, γιατί μια άλλη επαγγελματική δραστηριότητα θα σας αποσπάσει από αυτά.

Δίδυμοι

Κάποιοι θα προκαλέσουν την υπερηφάνειά σας, ενώ μια σειρά από περιστατικά, επαγγελματικού ανταγωνισμού θα φουντώσει το μένος σας για πρωτιά και επιτυχία.

Καρκίνος

Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή, αλλά διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε προκλήσεις

Λέων

Ένταση ανησυχιών φέρνει η μέρα και αναγκαστική εγκατάλειψη μιας χρόνιας αναβλητικότητας.

Παρθένος

Πολλοί θα νιώσετε ερωτευμένοι, ακόμα και αν αυτό χαρακτηρίζεται ανέφικτο να σας ανταποδοθεί. Συνεχίζετε όμως και επιμένετε!

Ζυγός

Τώρα είναι καιρός να αποκαταστήσετε τις ζημιές που υποστήκατε στο πρόσφατο παρελθόν και να υιοθετήσετε καινούριες τακτικές και συνήθειες που αρμόζουν στην περίπτωσή σας.

Σκορπιός

Παρεξηγήσεις, σχόλια και διαβολές από επιτήδειους δεν θα λείψουν. Αντίδοτο σε όλα αυτά είναι η υπέρβαση της σκέψης και το αλώβητο συναίσθημα.

Τοξότης

Όπου μπορείτε κερδίστε χρόνο για να καλύψετε τις στιγμές που δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τα επόμενα βήματά σας.

Αιγόκερως

Προφυλαχτείτε από ανώφελες επιλογές και ελέγχετε καλύτερα την συμπεριφορά σας, κυρίως εκεί που πρέπει οι εντυπώσεις που θα δώσετε να είναι εξαιρετικές.

Υδροχόος

Σχέσεις και χρήματα θα σας παιδέψουν και θα σας προβληματίσουν. Ο συγχρωτισμός μεταξύ τους είναι ανέφικτος και ο καταμερισμός τους αδύνατος.

Ιχθύες

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μην αναλώνεστε σε καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν, όσο δελεαστική και αν φαντάζει η ιδέα μιας νέας προβολής σας!

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT