Τα ζώδια της ημέρας (29/05)

Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο και Ποσειδώνα- Ημέρα κινδύνων, δυσκολιών σε διευθετήσεις και ενδεχόμενης οικονομικής απώλειας.

Elle 29 Μαΐ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (29/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 29 Μάϊου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός
Σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα, ενώ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αντιξοότητες στην προσωπική ή στην κοινωνική σας ζωή.

Ταύρος
Θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε τις περισσότερες φορές όλων των περιστάσεων που θα προκύψουν. Θα γίνετε πιο διεκδικητικοί, επαναστατικοί και θα ζήσετε σημαντικές εμπειρίες με τον τρόπο σας.

Δίδυμοι
Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τον κόπο, την δουλειά σας και τις αναγκαίες συνθηκολογήσεις που κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνετε. Φανείτε επιεικείς απέναντι σε έναν φίλο.

Καρκίνος
Τα αισθηματικά σας θα ζήσουν εξελίξεις και αλλαγές. Άλλωστε αποτελούν κύριες πηγές ανασφάλειας και θα κριθούν κατά ένα μεγάλο ποσοστό και από την δική σας αντιμετώπιση.

Λέων
Διευκολύνεστε να βάλετε καινούργιους στόχους, καταφέρνετε να περάσετε την κρίση και αξιοποιείτε καλυτέρα τα ταλέντα και τα μέσα που διαθέτετε.

Παρθένος
Βελτίωση στα οικονομικά σας προβλέπεται σταδιακά. Έχετε την διάθεση να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σας.

Ζυγός
Η μέρα αποτελεί ακόμα ένα πέρασμα, το οποίο συμβάλει στο να ενισχύσετε τα θεμέλια μιας μακρόχρονης κατάστασης. Αλλάξτε όμως τον τρόπο που αντιμετωπίζετε κάποια εμπόδια.

Σκορπιός
Η εποχή σας υποχρεώνει να αναδιοργανωθείτε τόσο στο στενό περιβάλλον όπου διαμένετε όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Αρκετοί και στα δύο μαζί.

Τοξότης
Τα οικογενειακά και οι εκεί εκκρεμότητες θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε με προσοχή γιατί από λάθη ή επιτυχίες που μπορεί να γίνουν σε αυτούς τους τομείς θα εξαρτηθεί και η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή μετά.

Αιγόκερως
Παρά την γενικότερη δύσκολη κατάσταση τυγχάνετε μιας μικρής βελτίωσης στα οικονομικά σας. Πολλοί θα σημειώσετε μια αλλαγή στην οικογενειακή σύνθεση και άλλοι θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας στον επαγγελματικό χώρο.

Υδροχόος
Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν και μην κάνετε τίποτα που θα ήταν δυνατό να στρέψει τα πράγματα εναντίον σας.

Ιχθύες
Σε γενικές γραμμές η μέρα σας βρίσκει ευχαριστημένους αλλά συνεχίζετε να είστε φορτωμένοι με υποχρεώσεις τόσο στον οικογενειακό χώρο όσο και στον επαγγελματικό χώρο.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT